Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
NISMO.TV, az új YouTube csatorna

NISMO.TV, az új YouTube csatorna

2013. március 26.
Az új csatorna a YouTube felhasználóknak betekintést enged a Nissan motorsport tevékenysége és az új Nismo termékek kulisszái mögé.
NISMO.TV, az új YouTube csatornaAz autóipar innovátora, a Nissan a YouTube-bal új együttműködésbe kezd, mely a NISMO.TV nevet kapta. Az új csatorna a világ legnagyobb motorsport szolgáltató platformja lesz. Az áprilisban induló NISMO.TV-n elérhető lesz a Nissan összes motorsporttal és sportautókkal kapcsolatos tartalma.

A Nissan betekintést enged a motorsport tevékenységének kulisszái mögé az év mind az 52 hetében. Az olyan projektek, mint a Le Mans 24H-n induló elektromos versenyautó, illetve a GT Academy játékosból lett versenyzői kapnak majd nagy hangsúlyt, a hagyományos motorsport közvetítések mellett. Az együttműködés részeként a YouTube márkanév az összes Nismo versenyző GT-R Nismo GT-3 versenyautóján szerepelni fog és látható lesz a rangos európai versenyeken.  

A YouTube Nissan GT-R a Blancpain hosszú távú versenyen és az új FIA GT sorozatban fog indulni, a Nissan forradalmi tehetségkutató programjának nyerteseivel a volán mögött. Lucas Ordonez - aki már a világ számos helyszínén versenyzett, mióta 2008-ban megnyerte a GT Academy-t - mellé Alex Buncombe csatlakozik a FIA GT sorozatban. A Blancpain hosszútávú versenyen pedig egy újdonsült Nismo versenyző, az amerikai Steve Doherty áll majd helyt.

NISMO.TV, az új YouTube csatornaA NISMO.TV követi majd a Nismo versenyzők és a GT Academy bajnokok pályafutását, hogy hogyan jutottak el a virtuális világból a valódi versenyzésig, a PlayStation 3-tól az igazi dobogós helyekig.
A NISMO.TV közép-Európai idő szerint március 22-én reggel 8:00-kor indult.


NISMO.TV, az új YouTube csatorna
Kulcsszavak: autósport, FIA GT, gt-r, nismo, nissan
 
NISMO.TV, az új YouTube csatorna Rali-ob - Egerben rajtol a hétvégén az idei szezon Michelisz Norbi világkupa-győztes! Michelisz Norbi világkupa-győztes! Genfben debütált a Nissan megújult Nismo-palettája Genfben debütált a Nissan megújult Nismo-palettája A Nissan közzétette a Navara TREK-1°limitált modell árát A Nissan közzétette a Navara TREK-1°limitált modell árát NISMO.TV, az új YouTube csatorna A Genfi Autószalonon merész tanulmányautójával mutatja be a jövőt a Nissan
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1