Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Nissan e-NV200 WORKSPACe – A környezetbarát mobil iroda
A Nissan, együttműködve a brit Studio Hardie dizájnműhellyel, a zéró emissziós e-NV200 furgonját a világ első teljesen elektromos meghajtású mobil irodájává alakította – így jött létre az e-NV200 WORKSPACe.
Bemutatkozik a vadonatúj MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in hibrid modell
A vezetés vérpezsdítően lendületes élményét a MINI most egy magával ragadó és minden korábbinál fenntarthatóbb változatban tárja a brit prémiumgyártó rajongói elé.
Kvasinyban megkezdődött az új ŠKODA KODIAQ sorozatgyártása
Megérkezett a rajtjel a ŠKODA KODIAQ számára: a csehországi Kvasinyban október 18-án megkezdődött a ŠKODA új nagyméretű SUV modelljének sorozatgyártása.
Autósport Mattias Ekström a FIA Rallycross Világbajnoka Mattias Ekström az Esteringen szerzett ötödik helyével már szezon közben bebiztosította magának a FIA Rallycross Világbajnokságának bajnoki címét.  
Tesztek Konzervatív és visszafogott - Audi A4 sedan 2.0 TDi S-Tronic Látszólag alig, de részleteiben vizsgálva nagyon is sokat változott az ingolstadti középkategóriás. Az új platform az ilyenkor szokásos pár centis gyarapodást minden dimenzióban meghozta a B9-cel jelölt...  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2016 szeptember Az Irányjelző Közlekedési Magazinunk első őszi adásában az újdonságok mellett a teszteken lesz a hangsúly. A magyarországi bemutatókon megismertük az Opel családi autóját a Zafirát és OpelOnStar...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*