Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Most már Zalaegerszegen is tölthetjük elektromos autónkat
A Nissan és Zalaegerszeg önkormányzata átadta a Kosztolányi úton található Csipke parkolóház külső falához telepített elektromos autó villámtöltő berendezést, ami fontos mérföldkő a nyugat-magyarországi elektromobilitás terén.
Szombaton megdőlt a MOL Bubi bérlési csúcsa
Az autómentes hétvége első napján, szombaton megdőlt a MOL Bubi eddigi bérlési csúcsa: csaknem hatezerszer ültek fel a kerékpárokra a felhasználók - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-t.
Tarlós: a cél egy kényelmes város kialakítása
Egy kényelmes város kialakítását nevezte céljának Tarlós István főpolgármester a budapesti autómentes nap megnyitóján szombaton.
Autósport A BMW-s Marco Wittmann a DTM idei bajnoka Új bajnokot avattak a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2014-es szezonjának nyolcadik, szeptember 14-i futamán: Marco Wittmann, a BMW RMG csapat német pilótája két versennyel az idei szezon vége előtt behozhatatlan...  
Tesztek Ráncfelvarrás után - Skoda Yeti Elegance 1.4 TSI DSG Stábunknál járt a teljesen újragondolt Skoda Yeti. A városi SUV ezzel a ráncfelvarrással kicsit elveszítette egyediségét de összességében még mindig amolyan Yetis.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2014 augusztusi műsora Az Irányjelző Közlekedési Magazin augusztusi adásában ismét sok újdonságot és érdekességet mutatunk be az autózás és motorozás világából. Bemutatjuk a Citroen kiváló családbarát autóját a C4 Grand...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*