Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Már elektromos autót is tölthetünk az Auchan benzinkúton
Megnyílt a tizenhatodik Auchan benzinkút Magyarországon csütörtökön, a budaörsi létesítmény mellett elektromos töltőállomás is üzemel, ahol az elektromos autókat díjmentesen tölthetik fel a vásárlók - közölte az Auchan Magyarország Kft.
Csökkent a román autógyártás az idén
Romániában az idei tizenegy hónap adatai szerint is zsugorodott a járműgyártás - közölte a román autógyártók és -importőrök egyesülete csütörtökön.
A Budapest Taxi egy éve használja Nissan LEAF-jeit
A Budapest Taxi egy évvel ezelőtt nagy várakozásokkal tekintett a 2014-es évre. Megvalósulni látszott régi álmuk, hogy Budapesten az első zöld flottával rendelkező taxitársaságként működjenek.
Autósport Érzelmekben gazdag volt a WEC utolsó, São Paulo-i versenye az Audi számára Tom Kristensen a nagy várakozással figyelt búcsúzását dobogós helyezéssel ünnepli. A Marcel Fässler/André Lotterer/Benoît Tréluyer trió ezüstérmes a bajnokságban. Az Audi két év után először adja tovább...  
Tesztek Sportosra váltottunk - Mazda3 sport 2.2d Attraction A Mazda3-as Sport verzió volt nálunk vendégségben. Már álló helyzetben is dinamikus érzetet keltett. És csak utána indítottuk be a motort.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2014 Novemberi műsora Közlekedési magazinunk novemberi számába ismét rengeteg autót hoztunk. Bemutatjuk az új Nissan Qashqai-t, Az Audi A3 lépcsőshátú modelljét, a Peugeot egyterűjét, a 3008-ast és a Mazda3-as sport változatát. A...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*