Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
A Vredestein nyári abroncsai kiváló független teszteredményeket értek el
A Vredestein nyári abroncsai példaértékű eredményeket értek el a legutóbbi független gumiteszteken. Mindez méltó elismerése az intenzív kutatásnak, a több millió kilométernyi tesztelésnek és a minőségi gyártási folyamatnak.
Már ötmillió Fordot hajt EcoBoost motor
A Ford legyártotta az 5 milliomodik autót, amit a vállalat üzemanyag-takarékos EcoBoost motorja hajt: 2014-ben az európai piacon minden negyedik modell EcoBoost technológiával talált gazdára.
Kötéltánccal mutatkozott be az új Jaguar XF
A vadonatúj Jaguar XF London üzleti negyedében, a Temze fölötti, drámai ´kötéltánccal´ mutatkozott be. A tapasztalt brit kaszkadőr, Jim Dowdell, aki olyan hollywoodi produkciókban dolgozott, mint a Bond, Bourne vagy Indiana Jones filmek, 240 méteren át vezette...
Autósport Škoda győzelem Egerben Izgalmas, sportszerű és óriási tömegeket megmozgató eseményen van túl Eger városa és környéke, ahol a hétvégén került megrendezésre a Magyar Országos Rallye Bajnokság 2015. évadának 1. futama.  
Tesztek Újrarajzolt oroszlán - Peugeot 308 SW Nem okozott csalódást a Peugeot 308 1,2 literes változata. Ennek az autónak remek a motorja, kiváló a futóműve, és az utastér kárpitja is minőségi anyagokból készül.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2015 februári műsora Közlekedési Magazinunk februári műsorában bemutatjuk a Nissan crossover család csúcsát az X-Trail-t, a Peugeot 308 1,2 literes változatát, a Volvo S60-ast, az új Opel Astrát, a még midig népszerű Toyota Aygo-t,...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*