Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
A Ford megajándékoz valakit a egy autóval a 2015-ös Essence fesztiválon
A Ford immár hetedik éve exkluzív autóipari szponzorként támogatja az ESSENCE Fesztivált, ami ezen a hétvégén nyitja meg kapuit New Orleansban.
Elektromos járművekre vált a Budapest Airport
Elektromos járművekre vált a Budapest Airport Zrt. (BA), öt év alatt mintegy száz elektromos meghajtású autót és speciális kiszolgáló járművet állítanak üzembe a repülőtér területén a tervek szerint - tájékoztatta a BA pénteken az MTI-t.
A Lexus IS 200t modell 2015 szeptemberétől kapható Európában
A Lexus új modellcsaládban vezeti be kétliteres turbómotorját. A 2015 elején bemutatott NX 200t, majd a 2015 végére ígért RX 200t után a Lexus egy harmadik modellcsaládban: az IS szériában is elérhetővé teszi új benzinmotorját.
Autósport Kiss Norbi ismét a B3 Racing SEAT színeiben Most hétvégén a Red Bull Ringen három Cup Racerrel indul a B3 Racing. Bús Edina és Fekete Dominik mellett Kiss Norbi csatlakozik a versenycsapathoz.  
Tesztek Ékszerdoboz - Opel Adam Rocks Air 1.0 Megérkezett Magyarországra az Opel Adam Rocks kivitele. Elég rendesen hozzányúltak a tervezők az alap modellhez. A leglátványosabb az emelt hasmagasság és a 18 colos kerekek összképe.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2015 júniusi adása Az Irányjelző Közlekedési Magazin júniusi adásába ismét rengeteg újdonságot hoztunk. Kameránkkal ellátogattunk az Opel családi napjára ahol az idén 25 éves Opel Magyarország bemutatta a Hungaroringen a...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*