Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Legördült a 43 milliomodik autó a Volkswagen wolfsburgi gyártósoráról
A Volkswagen wolfsburgi gyára egy újabb mérföldkőhöz érkezett: a Rajna-Elba csatorna parti üzem gyártósoráról kedden gördült le a 43 milliomodik autó. A jubileumi jármű egy 110 kW (150 LE) teljesítményű Hófehér színű Volkswagen Touran.
Már több mint 550 Nissan elektromos taxi rója Európa utcáit
Már több mint 550 Nissan elektromos taxi rója Európa utcáit, ezzel a vállalat vezeti a 100%-ban elektromos taxik piacát. A Nissan LEAF vevőinek egyre hosszabb listájára legutóbb egy 65 autót megrendelő magyarországi taxitársaság iratkozott fel.
A Hankook lett a Mercedes-Benz „Stars & Cars“ rendezvény hivatalos főszponzora és kizárólagos gumiabroncs-partnere
A „Stars & Cars 2015“ alkalmával a Mercedes-Benz és rajongói a vállalat történetének legsikeresebb évét ünneplik.
Autósport Utolsó állomásához érkezett a 2015. évi FIA Túraautó-világbajnokság Utolsó állomásához érkezett a 2015. évi FIA Túraautó-világbajnokság versenysorozata a közel-keleti emírségbe, Dohába. A MOL-csoport által immár negyedik éve támogatott Zengő Motorsport versenyzője,...  
Tesztek Feltűnő jelenség - Opel Cascada Kipróbáltuk az Astra és az Insignai közé szánt cabriot a Cascadat. Szerencsére az Opel megtartotta a cabrio lényegét stilizáló vászontetőt.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2015 novemberi adása Novemberi adásunkban a téli közlekedés lesz a középpontban. Természetesen a tesztek és bemutatók sem maradnak el. A Zsámbéki Driving Camp tesztpályán kipróbáltuk a Continental Vision Zero koncepcióját,...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*