Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Németország növeli a gázhajtás részarányát a közlekedésben
2020-ra mintegy 4 százalékra nőhet a földgáz aránya az energiamixben Németországban a Német Földgáz Szövetség,  a Zukunft Erdgas szerint. 
A Genfi Nemzetközi Autószalononon mutatja be a Suzuki a Balenót
A Frankfurti Autószalonon tartott világpremiert követően a Suzuki örömmel jelenti be, hogy az európai piacon is útjára indítja az új Balenót. Az új csapott hátú modell a stílus, a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus...
A hannoveri sikermodell sorozatban a 13. alkalommal végzett az élen
Az idei győztes ismét Hannoverből érkezett: sorozatban 13. alkalommal nyerte az auto, motor und sport magazin olvasói választását, a „Best Cars 2016” („2016 Legjobb Autói”) díjat a Volkswagen Haszonjárművek Multivan modellje.
Autósport Tassi Attila képviseli az új generációt a TCR-ben a B3 Racing csapatával A fiatal, 16 éves versenyző Tassi Attila képviselheti a B3 Racing színeiben Magyarországot a tavaly indult, de már most is nagyon komoly mezőnyt felvonultató túraautós sorozatban a TCR-ben.  
Tesztek Svédacél - Volvo XC90 Nagyon vártuk az új modellt, amit a 85. genfi autószalonon láttunk először. Formai és technikai értelemben is rengeteg újdonsággal lepte meg a gyár a luxus szabadidő autó kedvelőit.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2016 januári adása Szokásunkhoz híven most is rengeteg újdonságot hoztunk közlekedési magazinunk idei első adásába. Kezdjük is a sort egy régen várt hírrel. A Lada megnyitotta első kereskedéseit Magyarországon. Az árakról és...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*