Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
A SEAT fejleszti majd a CNG technológiát a Volkswagen-csoport számára
A SEAT elnöke, Luca  de Meo egy Madridban nemrégiben lezajlott kongresszuson felvázolta, hogy a spanyol ipar innovációs téren hogyan  alkalmazkodhat az olyan új kihívásokhoz, mint a városi mobilitás vagy a megújuló energiák felhasználása.
A régió legnagyobb buszos konferenciája és interaktív kiállítása április 25-én Zsámbékon
A NiT Hungary 2018. április 25-én 24. alkalommal rendezi meg az Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciát és Kiállítást a drivingcamp Hungary területén Zsámbékon.
A Ford Mustang az európai bevezetés óta, immár a harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéja
Világszerte állandó érdeklődés mutatkozik a Mustang iránt, amit az új, 2018-as Mustang megjelenése tovább erősített. Ennek eredményeképpen a modell immár zsinórban harmadik éve a világ legkelendőbb sportkupéjának számít.
Autósport Ezüst éremmel és kategória győzelemmel kezdett a GT4 EB magyar versenyzője Zolderben! Mór Csaba és olasz versenyzőtársa Patrick Zamparini a hétvégén a belgiumi Zolderben álltak rajthoz a GT4 Európa Bajnokság első fordulóján.  
Tesztek Kényelmes és lenyűgöző - Seat Ateca Eljött hozzánk és lenyűgözött! Így tett a Seat első kompakt szabadidő autója, amiből nem is a legerősebb, 190 lóerős, hanem csak a 150 lóerős összkerék hajtású dízel volt a tesztalanyunk.  
Videók Mobilitás Magazin - 2018 március A Mobilitás Magazin márciusi adásában bemutatjuk a Hyundai Motorsport 2018-as versenyzőjét. Michelisz Norberttel terveiről beszélgettünk és megismerhetjük i30N versenygépét. A Genfi Autószalonon kapta meg a...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*