Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Legördült a kétmilliomodik Nissan Qashqai a gyártósorról
A Nagy-Britanniában gyártott autók történetében a Nissan Qashqai érte el a leggyorsabban a kétmilliós legyártott darabszámot. Minden percben legördül a gyártósorról egy Qashqai modell. 
Ismét a Caddy és az Amarok lett az „Év haszonjátműve”
 Camion Truck&Bus magazin 19. alkalommal hirdetett meg olvasói között a szavazást, melyen a különböző kategóriákban a pályázók ismét elnyerhették az "Év haszonjárműve" díjat.
A Suzuki és a rendőrség együtt segíti az autósokat a téli felkészülésben
Három helyszínen ingyen vizsgáltathatják meg rendőrségi szakemberekkel az autóikat az esztergomiak és az arra járók, hogy a jármű megfelel-e a téli közlekedés követelményeinek. A rendőrség közlekedési szakterületen szolgáló kollégái most olyan...
Autósport Dakar 2015 - Három autóval áll rajthoz az UNIQA Sandlander Team Három versenyautóval, négy kísérő járművel, egy kamionnal és 25 fős stábbal indul el az UNIQA Sandlander Team a 2015. január 4-én induló dél-amerikai Dakar-ralin.  
Tesztek Tökéletes túrapartner - Kawasaki Z1000SX A Kawasaki Z1000SX erre az évre jelentős változáson esett át. A külsejét az oldalra szerelhető dobozok, új kipufogó, műszakilag néhány elektromos kapcsoló módosult az előd típushoz képest.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin - Párizsi Autószalon 2014 Az Irányjelző Közlekedési Magazin különkiadása a 2014-es Párizsi Autószalonról.  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*