Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Környezetkímélő új Opel Corsa, mindössze 82 g/km CO2-vel
Az új Opel Corsa nemcsak szemrevaló, hanem takarékos is: a széria Start/Stoppal, fékenergia-visszanyeréssel és kis gördülési ellenállású gumiabroncsokkal kiegészített, 70 kW/95 LE teljesítményű 1.3 CDTI ecoFLEX, az új Easytronic-3.0 váltóművel együtt,...
A Jobbik és a DK is visszaállítaná az M0-s ingyenességét
A Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) is kezdeményezte az M0-s autóút ingyenességének visszaállítását a Fővárosi Önkormányzat szerdai ülésén.
Kadjar a Renault első középkategóriás crossovere
A Renault tovább folytatja a crossoverek területén indított offenzíváját, amelynek következő lépése a Kadjar megjelenése. Ez az első, Renault crossover a C-szegmensben.
Autósport Felkerült a Histo Cup honlapra a 2015-ös előzetes versenynaptár Felkerült a Histo Cup honlapra a 2015-ös előzetes versenynaptár, amely értelemszerűen egyben a BMW 325i Challenge 2015 előzetes versenynaptára is.  
Tesztek Kombi űrhajó - Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC Jó pár évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra piacra kerüljön a Civic kombi változata a Tourer. Az idő a japánokat igazolta, sikerült egy jól átgondolt vezető, és utas barát autót megalkotni.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2015 januári műsora Az Irányjelző Közlekedési Magazin idei első, januári adása is bővelkedik az újdonságokban, az autózás és a motorozás világából. Hosszú Katinka neve egybe forrt az úszással. Immár második alkalommal...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*