Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
A legigényesebb Ateca a legigényesebb vezetőknek
A SEAT új Ateca X-Perience modelljével kívánja bemutatni az Ateca családban rejlő óriási lehetőségeket. Az Ateca X-Perience a sokoldalúság, a technika, a fejlett connectivity és az Ateca sportos karakterének ötvözete, amely túlmutat az eddigi...
A Continental legyártotta a 200 milliomodik abroncsnyomás-érzékelőt
A világ egyik vezető autóipari beszállítója, a Continental legyártotta a 200 milliomodik abroncsnyomás-érzékelő egységét.
A Citroën a 2016-os Párizsi Autószalonon
Az idei Párizsi Autószalonon a Citroën a tőle megszokott módon fényárban úszó, otthonos térbe invitálja a látogatókat, melyben a márka Be Different, Feel Good jelmondatba sűrített filozófiájának kézzelfogható eredményeit csodálhatják meg.
Autósport Michelisz második és tizenegyedik Sanghajban Michelisz Norbert előbb a második, majd a 11. helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei szezonjának tizedik állomásán, Sanghajban.  
Tesztek Örömautózás – Volkswagen e-Golf A villanyautó őrületből a Volkswagen sem maradhatott ki, ezért piacra dobta az e-up!-ot és az e-Golfot. Most ez utóbbit próbáltuk ki, és nem csalódtunk. A német pontosság és precizitás tesztautónkon is...  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2016 augusztus Az Irányjelző Közlekedési Magazin utolsó nyári adásában ismét izgalmas anyaggal érkeztünk. Autó ritkaságokat látunk a múlt századból, és nagy teljesítményű autókat a jelenből.  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*