Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Hétvégén ismét Jazzy Street
Úgy néz ki, ennyi volt az augusztusnak. De azért ne csüggedjünk, hátha a sokszor  őszies nyár után, kapunk ajándékba egy nyárias őszt….
A Lincoln Matthew McConaughey-vel erősít
A Ford amerikai prémium márkája, a Lincoln bejelentette együttműködését az Oscar-díjas színésszel, Matthew McConaughey-vel. A vállalat fontos szerepet szán McConaughey-nek a Lincoln történetének következő fejezetében.
A Ford C-MAX Hibrid a legbiztonságosabb választás
A 2014-es Ford C-MAX Hybrid megkapta az amerikai Közúti Biztonsági Biztosító Intézet kitüntetését, a Top Safety Pick (Legbiztonságosabb Választás) címet: a C-MAX Hybrid „jó” értékelést kapott a félátfedéses frontális ütközés, az oldalütközés, a...
Autósport Tim Gábor: Győzelem a Slovakiaring-en is! Ahogy közeledik az RCM Cup bajnokság vége, egyre nyomasztóbb volt, hogy Tim Gábor utoljára májusban tudott győzni, igaz akkor nagyszámú közönség előtt, a WTCC Hungaroring-i állomásán.  
Tesztek Hosszabb utakra ideális partner - Honda NC750D Integra Olcsó ideális, automata, és hosszabb utakat is kényelmesen megtehetünk vele. Ez a Honda NC750 D Integra.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2014 júliusi műsora Az Irányjelző Közlekedési Magazin júliusi adásában ismét sok újdonságot és érdekességet mutatunk be. Többek között a Kia Soul most piacra került még karakteresebb változatát, a gazdagabb formavilágú új...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*