Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Beruházási támogatást kap a Hyundai Mobis a cseh kormánytól
Mintegy 433 millió koronás beruházási támogatást nyújt a dél-koreai Hyundai Mobis társaságnak a cseh kormány.
Európa legnagyobb Beetle-találkozója tízéves jubileumát ünnepli
Augusztus 15-én tizedik alkalommal gyűlnek össze a Beetle, New Beetle és Bogár rajongók a Keleti-tenger partján, hogy együtt ünnepeljenek egy hatalmas, a Bogár körül forgó partin.  
Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások
A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal fog megjelenni, amelyek közvetlenül hozzájárulnak ügyfelei nyereségességéhez.
Autósport Magyar Nagydíj - Ricciardo győzött a Hungaroringen Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnap rendezett 29. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a mogyoródi Hungaroringen.  
Tesztek Újra rajzolt városi terepes - Honda CR-V 1.6 i-DTEC Comfort Stábunknál járt az új, modellfrissítésen átesett nagy múltú Honda CR-V. Az új modell nem okozott csalódást a fejlesztések terén. Az viszont tény, hogy inkább személyautós lett az új generációs Honda...  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2014 júniusi műsora Közlekedési magazinunk júniusi adásában az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk a szeptemberi „Közlekedik a család” döntőjéről, és az ORFK szakembereit a nyári baleset- és bűnmegelőzési...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*