Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
London új Ford plug-in hibrid áruszállítókat próbál ki
A Ford egy több millió font költségvetésű projektet indít, amelynek célja a levegőminőség javítása Londonban; mindez összefügg azzal, hogy a vállalat a következő öt évben 13 új elektromos hajtású modell bemutatására készül.
A BYD elektromos autóival próbál betörni az amerikai piacra
A BYD kínai autógyártó 2-3 éven belül elektromos személyautók eladását tervezi az Egyesült Államokban, mondta a vállalat egyik vezetője. Így az első helyre kerülne azon kínai gyártók között, melyek Amerikában adnak el.
Az új I.D. Buzz tanulmányautó akár 600 kilométeres hatótávolságot is képes megtenni
Beköszöntött az elektromos mobilitás új korszaka és a Volkswagen készen áll, hogy meghatározó szerepet töltsön be abban.
Autósport Új korszak kezdődik az M-Sport történetében Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rally Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Rallyn.  
Tesztek Vagány és sportos - Mini Cooper S Cabrio A kabrió kivitelnek köszönhetően a Mini Cooper olyan sok arcú sport kocsi, amelynek hangja kiválóan jelzi, ha nagy sebességgel közlekedünk. Emellett ECO módba kapcsolva szolidabb hangon is megjelenhetünk...  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin 2016 december Az Irányjelző Közlekedési Magazin decemberi adásában főleg a motoroké lesz a főszerep. Kameránkkal ott voltunk többek között a Milánói Nemzeti motor kiállításon, és az Esseni Motor Shown-on is. Az autós...  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*