Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Így támogatnák az elektromos autók elterjedését
Több kedvezménnyel is segítené a kormány, hogy minél többen vegyenek a jövőben hibrid vagy tisztán elektromos autót. Így például az ilyen járművek vásárláskor nem kellene áfát fizetni. De segítenék az alternatív kocsik gyártását és működését...
D Cab 2M járműcsalád a Pollutec kiállításon
A Renault Trucks részt vesz a Lyon-Eurexpo, 2014. december 2. és 5. között megrendezésre kerülő Pollutec kiállításon.  A standot az áruterítéssel és város fenntartással foglalkozó szakmáknak szentelik.
A Renault Sport Technologies és a Michelin értékelése a 17 – 18 colos abroncsokról
A Renault Sport Technologies és a Michelin egyaránt úgy véli, hogy a motorsport versenyképes környezete azért támogatja az új, innovatív technológiákat, hogy azok eljuthassanak a hétköznapi autósokhoz is.
Autósport Szalay Balázs és csapata megújulva várja a 20 éves jubileumot Megújított versenyautóval, valamint új szponzor bevonásával vág neki a húsz éve versenyző Szalay Balázs és az Opel Dakar Team az előtte álló kétéves jubileumi időszaknak.  
Tesztek Az Almera utódja - Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Kipróbáltuk a Nissan új alsó-középkategóriás modelljét a Pulsart. Ezzel a modellel tér vissza a gyártó az öt ajtós ferde hátú kategóriába.  
Videók Irányjelző Közlekedési Magazin - Párizsi Autószalon 2014 Az Irányjelző Közlekedési Magazin különkiadása a 2014-es Párizsi Autószalonról.  
Kereskedők országos hálózat Keresse meg a legmegfelelőbb autót és jelentkezzen tesztvezetésre!  


* A csillaggal jelőlt mezők kitöltése kötelező! Kérjük valós E-mail címet adjon meg, mert a regisztráció megerősítéséhez szüksége lesz, az erre a címre küldött levélre!
Felhasználói név* Milyen gépjárműve(i) volt(tak) eddig?
Jelszó*
Jelszó ismét*
E-mail cím* Az adavédelmi nyilatkozatott és felhasználási feltételeket elfogadja*
Telefonszám*
Teljes név*