Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Kezdetét vette hazánkban az új Nissan Juke NISMO RS értékesítése

Kezdetét vette hazánkban az új Nissan Juke NISMO RS értékesítése

2015. február 27.
Elérkezett az idő, hogy a Nissan szabadjára engedje a Juke legsportosabb változatát. Megnövelt teljesítményével, feszesebbre hangolt felfüggesztésével, erősebb fékeivel és extra felszereltségeivel az új NISMO RS most még extrémebb és sportosabb vezetési élményt nyújt.

Nissan Juke NISMO RS

Nissan Juke NISMO RSA Nissan hagyományaiból táplálkozó NISMO kivételes minőséget kínál a teljesítményt és izgalmat kereső ügyfelek számára. A NISMO története egészen az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor a motorsportért rajongó merész mérnökök egy csoportja szabadidejében versenyautóvá alakított egy normál utcai változatot. Azóta a márka sikert sikerre halmoz és világszerte olyan egyedülálló eredményeket ér el mint a NISSAN GT-R NISMO GT-3 győzelme a 2011-es FIA GT1 Világbajnokságon. Mára a NISMO embléma a kiemelkedő teljesítmény és a különleges formatervezés záloga.

Teljesítmény iránti szenvedélye mellett a Nissan amellett is elkötelezett, hogy a NISMO-élmény a kivételes minőséget kereső ügyfelektől a leglelkesebb autóőrültekig mindenki számára elérhető legyen.

Az autósportban szerzett globális tapasztalatok alapján kifejlesztett Juke NISMO RS korszerű, 1,6 literes DIG-T motorjának teljesítménye 218 lóerő (160 kW), a kétkerék-meghajtású/manuális sebességváltóval felszerelt változatok nyomatéka pedig 280 Nm. A kétkerék-meghajtású modell az első kerekeknél egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel is rendelkezik, míg a négykerék-meghajtású modellek alapfelszereltségébe a Nissan fejlett nyomatékátirányító rendszere, a Nissan Xtronic sebességváltóműve 250 Nm nyomatékkal, valamint a kormánykerékre szerelt váltófülek tartoznak.

Nissan Juke NISMO RS

A Juke NISMO RS 218 LE (260 Nm) - MT6 2WD metálfénnyel 7 804 000 forinttól, a Juke NISMO RS 214 LE (250 Nm) - Xtronic 4WD metálfénnyel 8 474 000 forinttól, és a Techno csomag (Xenon fényszórók, 360 fokos parkolókamera & Aktív Biztonsági Pajzs) 372000 forinttól kapható.

A nagyobb motorteljesítményhez kapcsolódó további fejlesztések között érdemes megemlíteni, hogy a torziós merevség növelése érdekében a karosszériát a kiemelten fontos helyeken megerősítették, továbbá a még erőteljesebb fékrendszer az alap NISMO modellekénél nagyobb féktárcsákat kapott. A dinamikai finomhangolási csomagot továbbfejlesztett rugózási és lengéscsillapítási beállítások teszik teljessé.

Kulcsszavak: DIG-T, értékesítés, jármű kereskedelem, Juke Nismo RS, nissan
 
2019 jó eséllyel a Toyota éve lesz 2019 jó eséllyel a Toyota éve lesz A Ford novemberben megnyitotta újabb három FordStore kiemelt márkakereskedését A Ford novemberben megnyitotta újabb három FordStore kiemelt márkakereskedését Kezdetét vette hazánkban az új Nissan Juke NISMO RS értékesítése A Nissan LEAF diadalmenete folytatódik Az új 30 kWh-s LEAF megtöri a jeget Az új 30 kWh-s LEAF megtöri a jeget Juke-R 2.0 – Csúcsteljesítmény Juke-R 2.0 – Csúcsteljesítmény
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1