Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje

A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje

2015. augusztus 07.
A Rolls-Royce Motorcars frankfurti standja egy modern villa képében és hangulatában ölt majd testet, amely egyszerre lesz elegáns és extravagáns. Minden korábbinál nyitottabb, látogató-csalogató kialakítása bárki számára elérhetővé teszi a luxus kategória képviselőit.

A Frankfurti Autószalonon  lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje

A Frankfurti Autószalonon  lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje A márka ez évi bemutatkozásának vitathatatlan fénypontja a vadonatúj Rolls-Royce Dawn világpremierje lesz. Eme négyüléses, luxus kategóriájú Drophead modell a lenyűgözően elegáns külső és a fejedelmi kényelmet kínáló, kortárs Rolls-Royce megoldásokkal fűszerezett, ikonikus utastér egységét kínálja. A Dawn egy kivételesen feltűnő luxusautó, a Rolls-Royce modellpaletta eddigi leglátványosabb képviselője. A 2015-ös Frankfurti Nemzetközi Autószalonon két különféle konfigurációt állít majd ki belőle a gyártó.

A Gyűjtők Garázsában mindeközben különleges Rolls-Royce modellek várják majd a látogatókat: a zene által inspirált vadonatúj Wraith Inspired by Music, a Phantom Limelight és a Ghost Series II.

A Rolls-Royce standján kialakított Sir Henry Royce Lounge-ban a márka ügyfelei és az elszántabb érdeklődők közvetlenül a Rolls-Royce modelleket összeszerelő csapat tagjaival beszélgethetnek a személyes elképzelésekről, nyugodt és elegáns környezetben.

A Rolls-Royce a maximum. A „Rolls-Royce a maximum” mottó egyik sikertörténete a tervezők és az ügyfelek közötti szoros együttműködés, amely során az egyedülálló ügyféligényekkel egyfajta ujjlenyomatként ruházzák fel a kiválasztott típusokat. A Rolls-Royce standján kialakított stúdióban a gyártó ügyfelei számos legendás részlet elkészítési folyamatába nyerhetnek betekintést.

A Frankfurti Autószalonon  lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje

Kulcsszavak: autókiállítás, autószalon, Frankfurt, IAA, premier
 
A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje Az XC90 megmutatta új arcát A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje Első képek a Honda új, európai piacra szánt kompakt szabadidő-autójáról A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje Összetéveszthetetlen design - Mercedes-Benz CLA 45 AMG A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje Mercedes-Benz Concept GLA - Kitörés a mindennapokból A Frankfurti Autószalonon lesz a Rolls-Royce Dawn világpremierje Detroitban bemutatkozott a Volkswagen e-Golf és a Beetle Dune
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1