Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mazda új crossover tanulmányt leplez le Frankfurtban

A Mazda új crossover tanulmányt leplez le Frankfurtban

2015. augusztus 07.
A Mazda a 66. Frankfurti Autószalonon (IAA) tartja új tanulmányautója, a Mazda KOERU világpremierjét. Az új crossover koncepció a Mazda merész megnyilatkozása a jövőbeni tervekről, s egy dinamikusan fejlődő, kompetitív szegmenst céloz.

A Mazda új crossover tanulmányt leplez le Frankfurtban

A japán koeru szó jelentése „meghaladni”, „felülmúlni”, mely jól jellemzi a Mazda törekvését, hogy a növekvő SUV-kategóriában ismét megfeleljen az elvárásoknak és emelje a tétet a teljesítmény, illetve a hatékonyság területén.

A Mazda KOERU KODO dizájnjával egy ragadozó erejét és vitalitását testesíti meg, nagy adag méltósággal fűszerezve. A Mazda SKYACTIV technológiája pedig biztosítja a nagy teljesítményt, a hatékony működést és a biztonságot anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni; megmarad az autózás öröme.

Frankfurtban a japán gyártó idén bevezetett öt új modellje is kiállításra kerül – ezek közül is kiemelkedik a kiegészítőkkel felszerelt és különböző hajtásláncokkal bemutatott vadonatúj Mazda MX-5. A Mazda sajtótájékoztatója az első sajtónapon, 2015. szeptember 15-én 13:45-kor kerül megrendezésre a 9-es pavilon B16 standján. A Frankfurti Autószalon szeptember 17 és 27. között várja látogatóit.

Kulcsszavak: autókiállítás, autószalon, Frankfurt, IAA, KOERU, mazda, világpremier
 
A Mazda új crossover tanulmányt leplez le Frankfurtban Nissan: A márka, amelyre érdemes odafigyelni A Hannoveri Autókiállításon debütál a Primastar utódja a Nissan NV300 A Hannoveri Autókiállításon debütál a Primastar utódja a Nissan NV300 A Párizsi Autószalonon szabályokat felrugó koncepcióautót mutat be a Citroën A Párizsi Autószalonon szabályokat felrugó koncepcióautót mutat be a Citroën Opel OnStar, KARL, Corsa OPC termékoffenzíva a Genfi Autószalonon Opel OnStar, KARL, Corsa OPC termékoffenzíva a Genfi Autószalonon Az új generációs Fiesta ST modell Genfben debütál Az új generációs Fiesta ST modell Genfben debütál
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1