Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata

Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata

2015. szeptember 02.
A Nissan bemutatta ikonikus kisautója, a Nissan Micra új, különleges változatát, ami a megújult külső és belső mellett továbbfejlesztett technológiát ajánl stílusos és megfizethető csomagban.

Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata

Az új modell bevezetésének alkalmából bemutatott Platinum szürke árnyalatban is rendelhető N-Tec a Micra modellek Acenta felszereltségi szintjén felül további újdonságokat kínál. Ezzel a típus jelenleg a modellkínálat legstílusosabb darabja.

Az N-Tec Micrában megtalálható a második generációs NissanConnect navigációs rendszer. Ezt a prémium-szintű technológiát eredetileg a Nissan népszerű crossover-modelljeihez fejlesztették ki és olyan szolgáltatások is elérhetőek benne, mint a TripAdvisor közösségi utazási információi, illetve a Google keresője.

Az új modellben továbbá az alapfelszereltség részét képezik olyan technológiák, mint az esőérzékelős ablaktörlők, az adaptív fényszórók, az első ködlámpák, valamint az automatikus légkondicionáló; emellett hátsó parkolássegítő szenzorok és távolságjelzők biztosítják, hogy gondtalan legyen a városi közlekedés.

Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata

A kifejezetten városi életmódhoz tervezett Micra N-Tec mozgékonysága és apró fordulóköre mellett ez az ügyes kisautó a legújabb Nissan Note modelleket idéző külső megjelenésével is a városi stílushoz igazodik 16´´-os könnyűfém keréktárcsáival, matt króm fényezésű külső tükreivel és kilincseivel, valamint stílusos sötétített üvegeivel és az első ködlámpák krómozott keretével.

Az autó beltere is divatosabb lett a sportos stílusú, kékkel varrott bőrkormánynak és az ehhez illeszkedő, kéttónusú, szintén kékkel varrott kék-fekete kárpitoknak köszönhetően. További ragyogást ad az autónak a fényes fekete, újgenerációs középkonzol, aminek krómozott díszítései az ajtók kartámaszain is visszaköszönnek a tágas beltérben.

A Micra legújabb változatának feltűnő külső és belső megújulását a Nissan elismert, EURO 6 normájú motorjai teszik teljessé. Az 1,2 literes, 80 lóerős benzinmotorral (legalacsonyabb fogyasztás 4,3 l/100 km), illetve a szintén 1,2 literes, 98 lóerős DIG-S benzinmotorral (legalacsonyabb fogyasztás 3,6 l/100 km) elérhető Nissan Micra jelenleg az egyik legalacsonyabb fogyasztású és legkörnyezetkímélőbb kisautó.

A Nissan Micra N-Tec hivatalos bemutatójára szeptember 15-én, a Frankfurti Autószalonon kerül majd sor. A modell szeptembertől megvásárolható 3 925 000 forintos induló áron.

Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata

 
Kulcsszavak: jármű kereskedelem, márkakereskedés, micra, N-Tec, nissan, új modell
 
Nőtt az új autók eladása az európai piacon decemberben Nőtt az új autók eladása az európai piacon decemberben 2017-ben is a Mercedes-Benz értékesítette a legtöbb prémium személyautót 2017-ben is a Mercedes-Benz értékesítette a legtöbb prémium személyautót Szeptemberben érkezik a szalonokba a Nissan Micra új, N-Tec változata Az új Dacia Duster még sokoldalúbb, kibővített motorkínálat A győri régió meghódítására készül a Walter Autó A győri régió meghódítására készül a Walter Autó Az új Mercedes-Benz CLS harmadik generációja 2018 márciusától rendelhető Az új Mercedes-Benz CLS harmadik generációja 2018 márciusától rendelhető
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1