Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Felkészült a télre a közútkezelő

Felkészült a télre a közútkezelő

2017. november 14.
Felkészült a téli időjárásra a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - mondta el a társaság kommunikációs vezetője hétfő reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Felkészült a télre a közútkezelő

Pécsi Norbert Sándor jelezte: ütemezett, szervezett munkával először a legfontosabb útszakaszokon - autópályákon, főutakon, felüljárókon - kezdik majd meg a hó eltakarítását, ezt követik az alacsonyabb rendű, kevésbé forgalmas részek.

Mint mondta, öt centinél vastagabb havat tudnak hatékonyan eltakarítani, ennél vékonyabb rétegnél sózást alkalmaznak.

Hangsúlyozta, a közlekedés zavartalansága érdekében a járművezetők partnerségére is szükség van, ennek részeként említette a nyári gumik télire cserélését.

A műsorban elhangzott: a téli időszakban mintegy négyezren dolgoznak majd körülbelül hétszáz szórógéppel és hóekével azon, hogy az ország 32 ezer kilométernyi közútja járható maradjon.

Kulcsszavak: havazás, közlekedés, közút
 
Vadonatúj trolibuszok érkeznek Budapestre 2015-ben Vadonatúj trolibuszok érkeznek Budapestre 2015-ben Egyre többen utaznak telekocsival nyaralni Egyre többen utaznak telekocsival nyaralni New York-ban beindult a Chariot transzfer-szolgáltatás, csökkentve ezzel a ‘közlekedési sivatagok’ területét New York-ban beindult a Chariot transzfer-szolgáltatás, csökkentve ezzel a ‘közlekedési sivatagok’ területét Szemléletformáló szezonindító volt a Hungaroringen Szemléletformáló szezonindító volt a Hungaroringen Csaknem 50 ezer autós vásárolt már megyei matricát Csaknem 50 ezer autós vásárolt már megyei matricát
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1