Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Ford Tourneo személyszállítók stílusos, új kínálata a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be

A Ford Tourneo személyszállítók stílusos, új kínálata a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be

2018. január 11.
Immár teljes az új Tourneo személyszállítók kínálata, amit a Ford a Brüsszeli Autószalonon mutat be először. Az új, sokoldalú Tourneo-család tagjai közt szerepel az ötüléses Tourneo Courier, a Tourneo Connect öt- és hétüléses változata, valamint a kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Custom.

A Ford Tourneo személyszállítók stílusos, új kínálata a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be

A Ford teljesen megújította a Tourneo személyszállítók modellcsaládját, ami a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be először a nagyközönségnek. A három új jármű még látványosabb külső és belső stílusjegyeket, kifinomult technológiát és modern erőforrásokat kínál az európai vásárlók számára.

A kínálat csúcsát jelentő nyolc/kilencüléses Tourneo Customot új, látványos orrkialakítás jellemzi; az autó vadonatúj, prémium kivitelű kabinjában – a szegmensben egyedülálló megoldásként – a hat különálló hátsó ülés akár konferencia-elrendezésben is beállítható. A legnagyobb méretű Tourneo személyszállító már megrendelhető a márkakereskedésekben.

Az öt- és hétüléses változatokban is megvásárolható Tourneo Connectben jelenik meg először a vadonatúj, üzemanyag-takarékos 1,5 literes EcoBlue dízelmotor és a nyolcfokozatú automata sebességváltó kombinációja, akárcsak az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor hengerlekapcsolási technológiája. A manuális kapcsolású változatokba alapáron hatfokozatú sebességváltó kerül. Az autó hangulatát kívül az új, stílusos orrkialakítás, belül pedig a megújult utastéri kárpitozás teszi különlegessé.

A Ford Tourneo személyszállítók stílusos, új kínálata a Brüsszeli Autószalonon mutatkozik be

A kompakt, ötüléses Tourneo Courier megújult motorokat, hatfokozatú manuális sebességváltót, SYNC 3 technológiát és frissebb orrkialakítást kínál. Az új Tourneo Courier és Tourneo Connect modellek 2018 közepétől lesznek kaphatók.

“A Tourneo modellek friss kínálata bebizonyítja, hogy a személyszállítók dinamikusak és stílusosak is lehetnek,” nyilatkozta Hans Schep, a Ford Európa haszongépjármű üzletágának ügyvezető igazgatója. „Kimagasló térkínálatukkal, rugalmasságukkal és olyan technológiáikkal, mint a SYNC 3 kapcsolódási rendszer, a három Tourneo-változat hasznos segítséget kínál vásárlóinknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki vállalkozásukból és aktív életstílusukból.”

Kulcsszavak: autószalon, Brüsszel, ford, Tourneo Connect, Tourneo Courier, Tourneo Custom
 
Genfben bemutatkozott a Renault új crossovere, a Kadjar Genfben bemutatkozott a Renault új crossovere, a Kadjar A legújabb világítástechnikát mutatja be az Audi Frankfurtban A legújabb világítástechnikát mutatja be az Audi Frankfurtban 18 személyes Transit minibusszal mutatkozik be a Ford a Busz Expón 18 személyes Transit minibusszal mutatkozik be a Ford a Busz Expón Csaknem ötödével több autót helyeztek forgalomba februárban, mint egy éve Csaknem ötödével több autót helyeztek forgalomba februárban, mint egy éve Európában is megjelenik a Chariot transzfer-szolgáltatás Európában is megjelenik a Chariot transzfer-szolgáltatás
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1