Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be

Az új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be

2018. február 13.
A Nissan elektromos autó nagykövete, Margot Robbie élete első Facebook élő közvetítésén erősítette meg, hogy az Új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be.

Az új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be

Szintén úttörő volt az interjú abban, hogy a kamera, fénytechnika és eszközök melyek segítették az élő bejelentkezést áram ellátását egy Nissan LEAF akkumulátor biztosította.
 
A Nissan tavaly októberben bejelentette, hogy a 2018/19-es szezonban belép a gyorsan növekvő Formula E sorozatba. A tisztán elektromos meghajtású sorozat a Nissan számára egy jól látható globális platformot kínál, amelyen a Nissan Intelligens Mobilitás üzenetét terjesztheti - a három pilléres stratégiát, mely újradefiniálja a járműveinek vezetését, meghajtását és a társadalomba való integrálódását.
 
Októberben Margot bejelentette a Nissan elektromos ökoszisztémáját, amelynek célja, hogy átalakítsa az Ön vezetését és életét, és legutóbb bejelentette három új Nissan fenntarthatósági kísérleti projektet a Futures 3.0 rendezvényen Osloban. A kísérleti projektek célja, hogy kihasználják a Nissan globális munkaerejének készségeit, leleményességét és tapasztalatát az energiaellátáshoz és a katasztrófa-elhárításhoz. További információ itt olvasható.
 
Az új Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon mutatja be

Margot Robbie mondja; "A világ elektromos irányba tart és a technológia egyre intelligensebbé válik. Még a fényképezőgépeket is a Nissan LEAF segítségével táplálták ma - amit soha nem gondoltam, hogy egy autó egyszer képes lesz erre. Ez egyfajta őrültség, de ez egy egyszerű bemutató, hogyan változtathatjuk meg a vezetésünket és életünket, hogy mindenki számára tisztább és fenntarthatóbb világot hozzunk létre. "
 
A díjnyertes Margot Robbie a világhírű ausztrál színésznő és producer. A közelmúltban a 2018-as Oscar-díj legjobb színésznőjének jelölését kapta meg Tonya Harding szerepében Én, Tonya (2017).
 
Kulcsszavak: elektromos autó, Formula E, nissan
 
A Nissan egy exkluzív, arany fényezésű GT-R-t adott Usain Boltnak, a „világ leggyorsabb emberének" A Nissan egy exkluzív, arany fényezésű GT-R-t adott Usain Boltnak, a „világ leggyorsabb emberének" A Nissan forradalmasítja a zéró-emissziós autóversenyzést: a LEAF meghódítja a versenypályákat A Nissan forradalmasítja a zéró-emissziós autóversenyzést: a LEAF meghódítja a versenypályákat Magasabb Fokozatba kapcsol a Nissan és az UEFA Champions League együttműködése Magasabb Fokozatba kapcsol a Nissan és az UEFA Champions League együttműködése Megkezdődik a LEAF gyártása a Nissan sunderlandi üzemében Megkezdődik a LEAF gyártása a Nissan sunderlandi üzemében Szlovéniában 2030-ig az autók hatodát hibrid vagy elektromos autók váltanák fel Szlovéniában 2030-ig az autók hatodát hibrid vagy elektromos autók váltanák fel
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1