Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Használt hibrid buszokat állított forgalomba a BKV

Használt hibrid buszokat állított forgalomba a BKV

2018. február 14.
Használt hibrid buszokat állított forgalomba a BKV Budapesten, a Volvók Dél-Pesten teljesítették első napjukat.

Használt hibrid buszokat állított forgalomba a BKV

A BKV keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint még tavaly vásároltak negyven darab 4-5 éves hibrid (dízel-elektromos) csuklós és szóló buszt, amelyekben egy 210 lóerős dízelmotor, valamint egy 120kW teljesítményű elektromotor is dolgozik.

A buszok forgalomba bocsátását utasok nélküli tesztek előzték meg, majd kedden a 174-es, a 175-ös és a 197-es vonalon jelentősebb műszaki probléma nélkül, a menetidőket tartva teljesítettek szolgálatot.

A BKV havi ütemezésben állít be újabb hibrid buszokat, amelyek segítségével jelentősen csökken a BKV járműparkjának átlagéletkora.

Korábban Budapesten már jártok csuklós hibrid Volvo buszok, azokat több, a belvárost is érintő vonalon a T&J Busz Projekt Kft. üzemeltette, a társasággal azonban a megrendelő Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerződést bontott, mert a cég offshore-gyanúba keveredett.

Használt hibrid buszokat állított forgalomba a BKV

Kulcsszavak: autóbusz, bkk, bkv, budapest, hibrid, volvo
 
Svédacél - Volvo XC90 Svédacél - Volvo XC90 Júliusban forgalomba áll a maradék ötven Mercedes busz is Budapesten Júliusban forgalomba áll a maradék ötven Mercedes busz is Budapesten A 4-es metró indulása után a felszínen is jelentősen átalakítják a tömegközlekedést A 4-es metró indulása után a felszínen is jelentősen átalakítják a tömegközlekedést Egy délutánra újraindul a 43-as villamos Egy délutánra újraindul a 43-as villamos Gázüzemű autóbuszokat helyeztek forgalomba Zalaegerszegen Gázüzemű autóbuszokat helyeztek forgalomba Zalaegerszegen
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1