Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Újabb két sikermodell a LADA palettáján

Újabb két sikermodell a LADA palettáján

2018. április 13.
Március végén debütált a LADA Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a LADA Vesta Kombi és a minden igényt kielégítő, vagány szabadidő autó, a LADA Vesta SW Cross. Az április 6-7-én tartott országos nyílt hétvége eredményei azt bizonyítják, hogy hatalmas érdeklődés övezi az új Ladákat.

Újabb két sikermodell a LADA palettáján

A tavalyi év márciusban hatalmas várakozás előzte meg a LADA új generációs modelljének, a LADA Vestának a bevezetését a magyar piacra.  Az európai igényeket is teljes mértékben kielégítő, LADA Vesta nagyon kedvező fogadtatásra talált és mára az orosz márka lekeresettebb modelljévé vált hazánkban. Népszerűsége - a márka iránti nosztalgikus érzéseken túlmutatva -, inkább racionális megfontolásokon alapul: gazdag szériafelszereltségének, tágas utasterének és kiváló ár-érték arányának köszönhető. Ezek az alaptulajdonságok a Vesta most bemutatott két új kivitelére is jellemzőek. A LADA Vesta Kombi legalább ekkora sikerre számíthat praktikus családi és cégautóként, és a minden eddiginél divatosabb külsejű szabadidő autó, a LADA Vesta SW Cross, valószínűleg még ezt is túlszárnyalja. Az emelt hasmagasságú ötajtós crossover a LADA valaha gyártott legvagányabb típusa és egyúttal a márka új zászlóshajója.

„Az országos nyílt hétvége alatt közel 400 érdeklődő kereste fel a LADA szalonokat, több mint 150 tesztvezetésen próbálták ki az új modelljeinket és 16 autót értékesítettek a kollégák. A nyílt hétvégénk sikere azt bizonyítja, hogy töretlen az érdeklődés a LADA márka iránt.  Nagy öröm számunkra, hogy az ügyfelek részéről a magasabb árfekvésű, LADA Vesta SW Cross és azon belül is a gazdagabb, Lux felszereltségű modellek iránt nagyobb érdeklődés. Az első ilyen modellre még az előtt megtörtént a szerződéskötés érdi márkakereskedésünkben, hogy az autó megérkezett volna a szalonba.” – nyilatkozta Pataki András, a LADA Hungary cégvezetője.

Újabb két sikermodell a LADA palettáján

Kulcsszavak: lada, LADA Hungary, új modell, Vesta, Vesta Cross
 
Az új Toyota Avensis - Presztízs, komfort és gazdaságosság Az új Toyota Avensis - Presztízs, komfort és gazdaságosság Renault Capture – A stílusos városi crossover Renault Capture – A stílusos városi crossover Az új Juke értékesítése Európában nyáron kezdődik meg Az új Juke értékesítése Európában nyáron kezdődik meg Megkezdődik Budapest hulladékszállító autóinak korszerűsítése Megkezdődik Budapest hulladékszállító autóinak korszerűsítése Citroen C4 Picasso - Új korszak kezdetét jelző dizájn Citroen C4 Picasso - Új korszak kezdetét jelző dizájn
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1