Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Háromféle Econell busszal és fejlesztési tájékoztatóval készül a Busexpóra a Credobus

Háromféle Econell busszal és fejlesztési tájékoztatóval készül a Busexpóra a Credobus

2018. április 17.
A Credobusok sokoldalúságát fogja demonstrálni a Kravtex-Kühne Csoport azzal a három Econell családba tartozó busszal, amelyeket a gyártó az idei zsámbéki Busexpón állít ki.

Háromféle Econell busszal és fejlesztési tájékoztatóval készül a Busexpóra a Credobus

A 13 méteres városi és 12 méteres elővárosi változat mellett most először a buszos szakmának is bemutatkozik a speciális Econell Medic szűrőbusz. A kiállításon nemcsak a járművek megtekintésére lesz lehetőség: a látogatók a szűrőbusz fedélzetén kipróbálhatják a modern egészségügyi diagnosztikai eszközöket, például a testösszetétel elemzőt és a kilégzési CO-mérőt.

A cégcsoport a kiállított buszok mellett a rendezvénnyel párhuzamosan zajló XXIV. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencián ad először tájékoztatás idei és 2019-es, előkészületben lévő termékújdonságairól.

Kiállított autóbuszok

A Busexpón egyszerre lesznek láthatók az Econell termékcsalád legsikeresebb tagjai. A 12 méteres elővárosi Econell 12 az elmúlt években piacvezetővé vált Magyarországon az elővárosi szóló autóbuszok szegmensében. A komfortos és gazdaságos modell 2018-as változatában az Euro 6 C emissziós besorolású FPT motor, a tovább tökéletesített belső kivitel, valamint a modern, GPS vezérlésű utasinformációs rendszer jelent újdonságot.

Háromféle Econell busszal és fejlesztési tájékoztatóval készül a Busexpóra a Credobus

A 13 méteres Econell CiTY a 2017-es Busexpón debütált, majd Tatabányán a gyakorlatban is bebizonyította, hogy valóban alkalmas az alacsony kihasználtságú viszonylatokon közlekedő, 16,5 méteres csuklós autóbuszok kiváltására. Az idei kiállításon a modell Tatabánya Város számára gyártott változatát ismerhetik meg a látogatók. A növelt hosszúságú autóbusz egyesíti a könnyűszerkezetű váz és az alacsony belépésű konstrukció előnyeit, amely a magas ülésszám és a nagy utaskapacitás egyedülálló kombinációját nyújtja.

"Ezért lehetséges, hogy 37 + 1 ülés elhelyezése esetén 115 + 1 fő a busz teljes befogadóképessége".

A magas ülésszámra jellemző, hogy sok csuklós városi buszban is kevesebb ülés található, mint a 13 méteres Econell CiTY-ben. A buszkoncepciót a gyártó azoknak a városoknak ajánlja, amelyek felismerték, hogy a 16,5 méteres csuklós buszok 13 és 18 méteres buszokkal való differenciált kiváltása komfortosabb és gazdaságosabb városi közlekedést eredményez.

Országszerte már 50-nél is több helyen, több mint ezer szűrővizsgálatot végeztek, és számos elismerő értékelést kaptak az új Econell Medic szűrőbuszok, amelyek közül egy április 25-én a Busexpo látogatóinak is bemutatkozik. A speciális járműkoncepció - más egészségügyi járművekkel szemben - az orvosi diagnosztika minden feltételét egyszerre biztosítja: házhoz viszi a vizsgálóhelyiségeket, az eszközöket, sőt a személyzetet is, akik számára kényelmes munkavégzést és akár egész napi tartózkodást tesz lehetővé.
 
Háromféle Econell busszal és fejlesztési tájékoztatóval készül a Busexpóra a Credobus

Az erős- és gyengeáramú elektromos hálózatokkal, összetett víz-, valamint fejlett informatikai rendszerrel felszerelt jármű koncepciójában, komplettségében és kivitelében is világszínvonalú termék, amely bizalmat ébreszt a magyar buszgyártás teljesítményével és potenciális képességeivel kapcsolatban. Az Econell Medic megismerésén túl a látogatóknak lehetősége lesz a fedélzeten kipróbálni a szűrőbusz felszereltségéhez tartozó eszközöket, például a testösszetétel elemző- és a kilégzési CO-mérő készülékeket.

Termékújdonságok 2018-2019


A XXIV. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencián a cégcsoport várhatóan először ad tájékoztatást idei, valamint 2019-es termékújdonságairól. A közeljövő új Credobus modelljeivel kapcsolatban a gyártó úgy fogalmaz, hogy azok tovább erősítik majd a Credobusok legfőbb értékét, a megbízható hatékonyságot, valamint erős jelenlétet fognak biztosítani a cégcsoportnak két kulcsszegmensben is.

Kulcsszavak: busexpo, Credo, kiállítás
 
NAAF – 13. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál NAAF – 13. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál A Toyota Concept-i emberivé teszi a mobilitás jövőjét A Toyota Concept-i emberivé teszi a mobilitás jövőjét Nagykereskedők és műhelyek számára készült hálózatba kapcsolt megoldásokkal bővíti portfólióját a Bosch Nagykereskedők és műhelyek számára készült hálózatba kapcsolt megoldásokkal bővíti portfólióját a Bosch Az Audi a CES kiállításon bemutatja új TT modellje utasterét Az Audi a CES kiállításon bemutatja új TT modellje utasterét A SEAT legnagyobb termékoffenzívájának újdonságát az Automobile Barcelona 2017 rendezvényen mutatják be A SEAT legnagyobb termékoffenzívájának újdonságát az Automobile Barcelona 2017 rendezvényen mutatják be
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1