Regisztráció Elfelejtette a jelszavát? BELÉPÉS
Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Újra járják Magyarországot a Google autói

Újra járják Magyarországot a Google autói

2018. május 17.
A Google autói szerdától újra járják Magyarországot, hogy a Street View, azaz az utcakép funkcióit frissítsék.

Újra járják Magyarországot a Google autói

Az alkalmazás 2013 óta működik Magyarországon, azóta többször frissítették.

Az autók szerdán elindultak a magyarországi utakon, hogy a korábban kihagyott régiókról fényképeket gyűjtsenek, illetve a meglévő felvételeket frissítsék.

A honlapon közzétett tervek szerint május-júniusban Miskolc, Debrecen, Szeged, Budapest, Székesfehérvár, Győr, és Pécs környékét járják be.

Az utcakép a Google-térkép szolgáltatása, amely már több mint 80 országban készült. A 360 fokban készített felvételek egy panorámakép-rendszert hoznak létre, amely virtuális valósággá összeállva bejárhatóvá teszi az adott környéket. A szolgáltatás a Google Earth és a Google-térkép mobil verziójában is elérhető.
Közölték, hogy a Google kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére, az utcaképfunkció elkészítésekor. A képek közzétételét megelőzően az összes felismerhető arcot és rendszámot automatikusan elhomályosítják. A felvételek közzétételét követően is van lehetőség a további részletek elhomályosítására, a "hiba bejelentése" gombra kattintva.

Újra járják Magyarországot a Google autói

Kulcsszavak: google, Google Street View, Magyarország
 
Autóalkatrész-gyárat létesít Százhalombattán a japán TS Tech Co. Ltd. Autóalkatrész-gyárat létesít Százhalombattán a japán TS Tech Co. Ltd. Önvezető autók szelték át Magyarországot Önvezető autók szelték át Magyarországot Bosch csoport 2012-ben eddigi legmagasabb árbevételét könyvelhette el Bosch csoport 2012-ben eddigi legmagasabb árbevételét könyvelhette el Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma decemberben Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma decemberben Magyarországon is kapható a legtakarékosabb Audi Magyarországon is kapható a legtakarékosabb Audi
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1