Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása

Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása

2018. június 14.
Lenyűgöző, élmény vezetni és a szabadságot kínálja négy keréken: ez a California a Volkswagen Haszonjárművektől. Kategóriájának legsikeresebb lakóautója újabb mérföldkőhöz érkezett.

Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása

A mérföldkőnek számító 100 000. California modell, amely elhagyta a hannoveri gyárat egy 150 kW teljesítményű 2.0 TSI erőforrással szerelt California „Ocean” modell volt, amelyet hétsebességes, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) és 4MOTION összkerékhajtással szereltek. A cukorfehér/csillagfénykék metál színű bicolor karosszériát kék színű felhajtható vászontető, kerékpártartó, navigációs rendszer, konyhai tartozékok, fahatású padló és sok egyéb extra teszi teljessé.

Dr. Eckhard Scholz, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának elnöke az ünnepélyes eseményen kiemelte: „Mi sem írhattuk volna vagy folytathattuk volna ennek a legendának a sikertörténetét szebben. Hiszen a 100 000 legyártott California azt jelenti, hogy 100 000 ügyfelünk válthatja valóra a függetlenséggel, az utazással és az élményekkel kapcsolatos álmait. A California egy ikon a lakóautók és a szabadidős járművek között, kategóriájának legnépszerűbb és legkeresettebb mobil otthona.”

A California sikertörténete 30 évvel ezelőtt indult, fejlesztése a Westfalia modellel együtt történt. Alapját a Transporter harmadik generációja adta és kezdetben Rheda-Wiedenbrückben készült. 2004. óta a California modellt kizárólag Hannover Limmer körzetében található üzemében fejleszti és gyártja a Volkswagen Haszonjárművek. A California gyártási területe közel 13 000 négyzetmétert ölel fel.

Magyarországon California Balaton Edition néven indul a VW lakóautó forgalmazása

Különlegesség a magyar piacra: California Balaton Edition

A Volkswagen T6 California Balaton Edition akciós felszereltségével és árazásával kifejezetten a magyar ügyfeleknek készült, így a 30 éves ikon, a California már hazánkban is elérhető. A Balaton Edition hét személyes, teljes értékű lakóautó, ami a hétköznapokban is úgy használható, mint egy luxus egyterű, például egy Multivan.

A Balaton Edition a California Beach alapmodellre épül, amely a korábbi 4 helyett már 7 üléses kivitellel rendelkezik, ezek 3 sorban helyezkednek el, az első két sor ülései forgathatók. A Beach felszereltségben található kempingasztal, kempingszékek és a 2 fő részére szállást biztosító Camper tető mellett a Balaton Edition tulajdonosai elősátrat, impozáns szövetkárpitot, Multivan-műszerfalat, parkolóradart is kapnak. A modell büszke lehet elődeire, amelyek a hatvanas-hetvenes évek hippimozgalmának ikonjává váltak. Az ősök előtti tisztelgés, hogy a California Balaton Edition „Woodstock” elnevezésű 17 collos könnyűfém kerekeken szolgálja tulajdonosait.

Volkswagen California Balaton Edition Magyarországon június közepétől 17.997.550 forintért lesz kapható.

Kulcsszavak: California Balaton Edition, értékesítés, lakóautó, volkswagen
 
Továbbra is jelentős érdeklődés mutatkozik az elektromos járművek iránt Továbbra is jelentős érdeklődés mutatkozik az elektromos járművek iránt Kitüntetés a Volkswagennek a környezeti erőforrásokat különösen kímélő termelésért Kitüntetés a Volkswagennek a környezeti erőforrásokat különösen kímélő termelésért Rekordszintű volt a Jaguar Land Rover tavalyi eladása Rekordszintű volt a Jaguar Land Rover tavalyi eladása Néhány nap alatt újabb tízezrek rendeltek Teslát Néhány nap alatt újabb tízezrek rendeltek Teslát Huszonkilenc autót kapott a DVSC-TEVA labdarúgócsapat Huszonkilenc autót kapott a DVSC-TEVA labdarúgócsapat
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1