Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Goodyear abroncsokkal gördülnek le a szalagról az új Jaguar E-PACE SUV-k

Goodyear abroncsokkal gördülnek le a szalagról az új Jaguar E-PACE SUV-k

2018. július 12.
A Goodyear örömmel jelenti be, hogy a brit autógyártó, a Jaguar, a Goodyeart választotta a közepes méretű Jaguar E-PACE SUV gyárilag szerelt abroncsok beszállítójaként.

Goodyear abroncsokkal gördülnek le a szalagról az új Jaguar E-PACE SUV-k

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV és az Eagle F1 Asymmetric SUV All-Terrain gumiabroncsot szállít majd a Jaguar új SUV felszereléséhez, és mindkét abroncstípuson a „JLR” jelzés utal majd arra, hogy a Jaguar Land Rover által jóváhagyott abroncsról van szó. A Goodyear mérnökei a gyártó által meghatározott, alacsony gördülési ellenállásra, kis tömegre és jó terepjáró tulajdonságokra vonatkozó előírások figyelembevételével fejlesztették ki a gumiabroncsokat.

A Goodyear a 6 méretből 3-ra „A” kategóriájú gördülési ellenállási együtthatót (RRC) ítélt meg, 2 méretnél pedig a Goodyear SoundComfort technológiát alkalmazta. Ez a gumiabroncsba integrált habbetétes (Foam-in-Tire) megoldás átlagosan akár 50%-kal (4 dbA értékkel) csökkenti a jármű belsejében mérhető zajt.

Az Eagle F1 Asymmetric 3 SUV egy kifejezetten SUV-khez kifejlesztett, ultranagy teljesítményű gumiabroncs, mely a legújabb modell a Goodyear Eagle F1 Asymmetric termékcsaládban. A legfőbb szempont a minden körülmények között optimális fékhatás és kezelhetőség.

Goodyear abroncsokkal gördülnek le a szalagról az új Jaguar E-PACE SUV-k

Az Eagle F1 Asymmetric SUV AT az Eagle F1 Asymmetric 3 SUV terepesebb jellegű változata. A gumiabroncsot kifejezetten a Jaguárhoz tervezték. A terepviszonyok közötti jobb tapadás eléréséhez szélesebb mintaárkokat, a jobb téli teljesítmény érdekében pedig mélyebb lamellákat alakítottak ki.

„Az, hogy a Goodyear-re bízták az új Jaguar Land Rover modellek gyári szerelésű gumiabroncsainak megtervezését és kifejlesztését, jól mutatja, hogy a Goodyear kitűnően érti és megvalósítja a prémium autógyártók elvárásait”

– mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA régió OE ügyfeleiért felelős ügyvezető igazgatója. „Az E-PACE a Jaguar legújabb prémium SUV-je, melyet Goodyear gumiabroncsokkal szerelnek fel. Ez jól mutatja, hogy a nagy múltra visszatekintő beszállítói együttműködés új, sikeres megoldásokkal folytatódik. A Goodyear a jövőben is egyedülálló vezetési élményt, emellett minden körülmények között nagy teljesítményt, kényelmet és biztonságot nyújt majd a Jaguárok tulajdonosainak.”

Goodyear abroncsokkal gördülnek le a szalagról az új Jaguar E-PACE SUV-k
Kulcsszavak: E-PACE, Goodyear, gumiabroncs, jaguar, suv
 
Videós leleplezés - Hogyan is kapta a nevét a ŠKODA KAROQ Videós leleplezés - Hogyan is kapta a nevét a ŠKODA KAROQ A Dunlop Trailsmart első és második lett a Motorrad szaklap tesztjén A Dunlop Trailsmart első és második lett a Motorrad szaklap tesztjén Nőtt, és némiképp átrendeződött a hazai gumiabroncs piac az év első felében Nőtt, és némiképp átrendeződött a hazai gumiabroncs piac az év első felében A SEAT Ateca bekerült az AUTOBEST 2017 szavazás legjobb öt autója közé A SEAT Ateca bekerült az AUTOBEST 2017 szavazás legjobb öt autója közé Goodyear abroncsokat kap az új Renault Scenic Goodyear abroncsokat kap az új Renault Scenic
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1