Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Ford ma közzétette vadonatúj tisztán elektromos terepjárójának előzetes fotóját

A Ford ma közzétette vadonatúj tisztán elektromos terepjárójának előzetes fotóját

2018. szeptember 07.
A legújabb Mustang ihlette a Ford új, tisztán elektromos hajtású, több mint 480 kilométer hatótávolságú, nagy teljesítményű terepjáróját, ami 2020-ban érkezik

A Ford ma közzétette vadonatúj tisztán elektromos terepjárójának előzetes fotóját

A Ford ma tette közzé az első beharangozó fotót az új Mustang által inspirált terepjárójáról. Ez az első új modell, amin a kifejezetten elektromos autók fejlesztésére felállított Ford Team Edison csoport dolgozott.

A Ford Team Edison globális termékfejlesztési igazgatója Darren Palmer, és a lelkes, sokoldalú csapat most költözött be új irodaházába Detroit belvárosában. A Ford arra ösztönzi ezeket a szakembereket, hogy egészen szokatlan, innovatív megközelítéssel fejlesszenek elektromos hajtású járműveket az exponenciális ütemben bővülő piacra.

A vállalat azt várja a csapat tagjaitól, hogy lendületesen dolgozzanak, és hogy az általános problémákat ugyanúgy gyorsan és közösen oldják meg, mint az egyes piacokon jelentkező egyedi kihívásokat – éppen ezért a Team Edison munkatársai a “legkevésbé sem vonalas gondolkodásúak”, és minden ötletet több nézőpontból is megvizsgálnak. A csapat a prototípusok fejlesztéséhez is friss szemlélettel fogott hozzá – amire jó példa az olyan anyagok használata, mint a kartonpapír –, és ez a hozzáállás biztosítja azt a rugalmasságot és merészséget, ami igazán intuitív és innovatív tervek születéséhez vezethet.

“Az elektromos autók vevői már a holnapnak vásárolnak, ezért a csapatunk 100 százalékban arra összpontosít, hogy ne csupán szerethető autókat alkossunk számukra, hanem egy teljes elektromos autós ökoszisztémát, ami hibátlanul működik,” - nyilatkozta Palmer.

A Ford új Mustang modellje által inspirált, tisztán elektromos hajtású, nagy teljesítményű és több mint 480 kilométer hatótávolságú terepjárója 2020-ban érkezik. A Ford 11 milliárd dollárt fektet be abba, hogy 2022-ig 40 tagúra növelje elektromos hajtású járműveinek globális kínálatát, amiben 16 tisztán elektromos hajtású modell szerepel majd.


Kulcsszavak: bemutató, elektromos autó, ford, terepjáró, új modell
 
Bemutatkozik a Honda kompakt szabadidő-autójának új generációja Bemutatkozik a Honda kompakt szabadidő-autójának új generációja Már a századik e-töltőt is átadta az ALDI Már a századik e-töltőt is átadta az ALDI Kovács Patrícia a DS 3 CROSSBACK E-TENSE magyarországi nagykövete Kovács Patrícia a DS 3 CROSSBACK E-TENSE magyarországi nagykövete Az elismert koncepció új fényben tündököl - Az új smart fortwo & forfour Az elismert koncepció új fényben tündököl - Az új smart fortwo & forfour Hidrogénnel hajtja az Audi az SUV-ját Hidrogénnel hajtja az Audi az SUV-ját
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1