Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mercedes felveszi a versenyt a Teslával

A Mercedes felveszi a versenyt a Teslával

2018. szeptember 11.
A Mercedes bemutatta  az első elektromos SUV-ját, a társaság EQC nevű elektromos autójával először Stockholmban találkozhat majd a közönség, az EQC a Mercedes EQ-almárkájának első gyártásba kerülő modellje lesz, amellyel a német autógyártó is fontos lépést tett a Tesla dominanciájának megtörése felé.

A Mercedes felveszi a versenyt a Teslával

A háromnapos, stockholmi bemutatón a szélesebb vásárlói réteg felé nyit a Mercedes, az eseményen fellépő DJ-k mellett hírességekkel is jógázhattak a résztvevők.

A társaság Norvégiában 20 000 koronás (2400 dollár) előlegért cserébe már előrendeléseket vett fel az új elektromos autójára, a Tesla módszerét követve ezzel. A Mercedes már 2000 előleg befizetéséről számolt be Norvégiában, ami Európa legnagyobb elektromosautó piaca, a Tesla tavaly 8500 darab elektromos autót értékesített a norvég piacon.

A Mercedes mellett más német autógyártók sem tétlenkednek, az Audi a héten kezdte meg a saját elektromos SUV-jának a gyártását, a típus hivatalos bemutatójára szeptember 17-én került majd sor San Francisoban, míg az Audi tervei szerint a típusra hamarosan elindulhat az előrendelések felvétele is. Az Audi e-Tron a következő év első felében kerülhet majd a kereskedésekbe, amelyet 2020-ban további kettő elektromos Audi követ majd – írja a portfolio.hu

A Mercedes felveszi a versenyt a Teslával

A Mercedes felveszi a versenyt a Teslával
Kulcsszavak: elektromos autó, EQC, mercedes-benz, premier, suv
 
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást Az év második felében indulhat a termelés a miskolci akkumulátorgyárban Az év második felében indulhat a termelés a miskolci akkumulátorgyárban Erénye a kényelem és funkcionalitás - Kia Soul EV Erénye a kényelem és funkcionalitás - Kia Soul EV Ismét lehet pályázni elektromos taxira Ismét lehet pályázni elektromos taxira Az Audi tovább tökéletesítette prémium SUV modelljét, az Audi Q3-at Az Audi tovább tökéletesítette prémium SUV modelljét, az Audi Q3-at
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1