Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

2018. október 11.
A Dunlop az első helyen végzett az ADAC, a TCS és az ÖAMTC által közzétett éves téligumiabroncs-teszten. A 175/65 R14 méretkategóriában a Dunlop Winter Response 2 tíz versenytársát maga mögé utasítva  első helyezést ért el a téli gumiabroncsok között.

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

A szerkesztők kiemelték, hogy a Dunlop Winter Response 2 a nedves útfelülettől a havas és száraz úton át bármilyen téli útviszonyok között jól teljesít. Az általános értékelés szerint a Winter Response 2 egy nagyon kiegyensúlyozott és üzemanyag-takarékos gumiabroncs.

Magabiztos viselkedés téli útviszonyok között

A vállakon lévő lamellák ferde kialakításának köszönhetően a Dunlop Winter Response 2 jobban ellensúlyozza a centrifugális erőt, ami nagyobb tapadást eredményez havas és jeges úton való kanyarodás közben. A kialakítás továbbá csökkenti a karkasz deformációját, ezáltal javítja a gördülési ellenállást. A váll és az oldalfal felső részének sima kialakítása jobb abroncs körüli légáramlást tesz lehetővé, melynek eredményeként csökken a légellenállás.

„A Dunlop termékek minden lehetséges időjárási viszony között, így télen is csúcsteljesítményt garantálnak” – mondta Mike Rytokoski, a Dunlop alelnöke és európai marketingvezetője. „Az ADAC, TCS és ÖAMTC gumiabroncstesztjén elért első helyezés újabb bizonyíték a termékeink csúcsminőségére.”

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén
Kulcsszavak: díj, Dunlop, téli gumi
 
A népszerű Range Rover Evoque uralja a kompakt szabadidőjárművek osztályát A népszerű Range Rover Evoque uralja a kompakt szabadidőjárművek osztályát Az autósok 8 százaléka november közepén is nyári gumival jár Az autósok 8 százaléka november közepén is nyári gumival jár A Jaguar F-TYPE nyerte el az Autonis formatervezési díjat A Jaguar F-TYPE nyerte el az Autonis formatervezési díjat red dot dizájn díjat nyert az itthon egyre kedveltebb új Mazda6 red dot dizájn díjat nyert az itthon egyre kedveltebb új Mazda6 Új kampányával a Dunlop feltüzeli mind a pilóták, mind a csapatok érdeklődését Új kampányával a Dunlop feltüzeli mind a pilóták, mind a csapatok érdeklődését
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1