Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

2018. október 11.
A Dunlop az első helyen végzett az ADAC, a TCS és az ÖAMTC által közzétett éves téligumiabroncs-teszten. A 175/65 R14 méretkategóriában a Dunlop Winter Response 2 tíz versenytársát maga mögé utasítva  első helyezést ért el a téli gumiabroncsok között.

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén

A szerkesztők kiemelték, hogy a Dunlop Winter Response 2 a nedves útfelülettől a havas és száraz úton át bármilyen téli útviszonyok között jól teljesít. Az általános értékelés szerint a Winter Response 2 egy nagyon kiegyensúlyozott és üzemanyag-takarékos gumiabroncs.

Magabiztos viselkedés téli útviszonyok között

A vállakon lévő lamellák ferde kialakításának köszönhetően a Dunlop Winter Response 2 jobban ellensúlyozza a centrifugális erőt, ami nagyobb tapadást eredményez havas és jeges úton való kanyarodás közben. A kialakítás továbbá csökkenti a karkasz deformációját, ezáltal javítja a gördülési ellenállást. A váll és az oldalfal felső részének sima kialakítása jobb abroncs körüli légáramlást tesz lehetővé, melynek eredményeként csökken a légellenállás.

„A Dunlop termékek minden lehetséges időjárási viszony között, így télen is csúcsteljesítményt garantálnak” – mondta Mike Rytokoski, a Dunlop alelnöke és európai marketingvezetője. „Az ADAC, TCS és ÖAMTC gumiabroncstesztjén elért első helyezés újabb bizonyíték a termékeink csúcsminőségére.”

A Dunlop első helyet ért el az ADAC éves téligumiabroncs-tesztjén
Kulcsszavak: díj, Dunlop, téli gumi
 
Hármas Audi győzelem az ADAC ügyfél-elégedettségi felmérésen Hármas Audi győzelem az ADAC ügyfél-elégedettségi felmérésen A Tiguan nyerte el a 2017-es Német Formatervezési Díjat A Tiguan nyerte el a 2017-es Német Formatervezési Díjat Superbrands díjat kapott a Hyundai Superbrands díjat kapott a Hyundai Az Auto Express szavazásán a vadonatúj Volvo XC90 modellt választották meg a 2015. Év Autójának Az Auto Express szavazásán a vadonatúj Volvo XC90 modellt választották meg a 2015. Év Autójának Bosch technológiával „okosan”– a hálózatba kapcsolt teherautók és az okosotthonok közös előnyei Bosch technológiával „okosan”– a hálózatba kapcsolt teherautók és az okosotthonok közös előnyei
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1