Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

2018. október 26.
A Toyota Hilux életének első ötven évében mindent elért, amit haszonjármű elérhet. Világverő státuszát bravúros teljesítményekkel szilárdította meg.

A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

Meghódította az Északi- és a Déli-sarkot, felkapaszkodott egy fortyogó tűzhányó oldalán, a Top Gear televíziós programban pedig kiállta a tűz, a víz és a robbanószerek próbáját. Ezen kivételes fél évszázad előtt tisztelegve a Toyota megépítette a Hilux új, exkluzív kiadását: a Hilux Invincible 50 modellt.

A kereskedelmi forgalomban kapható különkiadást az extrém terepjárás izlandi szakértőivel, az Arctic Trucks műhellyel közösen fejlesztették ki. A brit piacon forgalomba kerülő modell stílusosan mindössze ötven, egyedi számozású példányban lesz elérhető.

A módosítások sorában megtalálható az Arctic Trucks és a Bilstein által közösen fejlesztett, nagyteljesítményű felfüggesztés. Az új 16 x 7.5 ET05 könnyűfém keréktárcsákat kifejezetten az Invincible 50-hez választották; a selyemszínű, fekete fényezésű tárcsákat mart perem díszíti, azokra 265/75R16 méretű BF Goodrich KO2 terepabroncsokat szereltek.

Ez a különleges kerékabroncs-kombináció még kiválóbb terepalkalmassággal ruházza fel a Hiluxot: elöl 40, hátul 20 milliméterrel nagyobb szabad hasmagasságot, fokozott kitérési képességet, valamint megnövelt első és hátsó terepszögeket eredményez. Mindazonáltal a módosítás nem ment a kifinomult, magabiztos közúti vezethetőség rovására.

A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

Az új optikai elemek között említést érdemelnek az egyedi kialakítású, szélesített első és hátsó kerékívek, amelyek még magasabbnak, még izmosabbnak láttatják a modellt. A plató fölött dupla bukókeret feszül, amelyre négy darab nagyteljesítményű Vision X fényszórót szereltek. A több LED-ből álló, nagy hatósugarú reflektorok minden terepen egyenletes, erős megvilágítást nyújtanak.

A modell megjelenését olyan további részletek határozzák meg, mint az Arctic Trucks hátsó sárfogók, a tolatóradar, a strapabíró Line-X platóbélés vagy a klasszikus Toyota rajzolatú hátfal. A belteret sorszámozott Invincible 50 plakett díszíti. További krómozott „Invincible 50” emblémákkal, illetve dekorrészletekkel találkozhatunk a kerékíveken, a kerekeken, az ajtókon, a hátfalon, a bukókereten és a reflektorokon, valamint az utasfülkében. A jármű mind az ötven példánya fekete festést kap.

Más tekintetben az Invincible 50 műszaki tartalma megegyezik az alapkivitelű Hilux Invincible modellével: a duplafülkés felépítményhez 150 lóerős 2.4 literes turbódízel erőforrás és hatfokozatú automata sebességváltó társul.

A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

Az alapfelszerelés részét képezi a Toyota Safety Sense csomag (amely ütközés előtti biztonsági rendszert, sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és jelzőtábla-felismerő rendszert tartalmaz); a sebességtartó automata; a szürkületérzékelő fényszórók; a navigációs funkcióval és a web alapú alkalmazások elérését szolgáló internetes hozzáféréssel felvértezett Toyota Touch 2 with Go multimédia rendszer, az automatikus klímaberendezés; a kulcs nélküli nyitás és motorindítás; valamint a sötétített hátsó oldalüvegek.

Az új Toyota Hilux Invincible 50 november elsejétől rendelhető, az ügyfelek decembertől, illetve az újévben vehetik át autójukat. A hamarosan nyilvánosságra kerülő vételár elérhetővé teszi a modellt az igazi Hilux-rajongók számára, ugyanakkor tükrözni fogja annak egyedi műszaki tartalmát és igen gazdag felszereltségét.

A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját

Kulcsszavak: évforduló, Hilux, toyota, új modell
 
A Toyota ME.WE testesíti meg az átmenetet a ‘többet’ szemléletéből a ‘jobbat’ kultúrájába A Toyota ME.WE testesíti meg az átmenetet a ‘többet’ szemléletéből a ‘jobbat’ kultúrájába A Toyota amerikában is megkezdi a hibridek gyártását A Toyota amerikában is megkezdi a hibridek gyártását A Toyota limitált kiadással ünnepli a Hilux fél évszázados évfordulóját Már rendelhető a Ford Transit Courier Már Magyarországon is rendelhető az első elektromos MINI Már Magyarországon is rendelhető az első elektromos MINI Tokióban mutatkozik be az újjászületett japán legenda Tokióban mutatkozik be az újjászületett japán legenda
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1