Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Tovább nőtt az eladott új autók száma Horvátországban

Tovább nőtt az eladott új autók száma Horvátországban

2018. december 06.
Horvátországban az év elejétől november végéig 57 ezer 629 új személygépkocsit adtak el, ami 18,5 százalékkal több, mint tavaly ugyanebben az időszakban - közölte a Promocija Plus intézet szerdán.

Tovább nőtt az eladott új autók száma Horvátországban

Csak novemberben 3549 új autót értékesítettek, 1,5 százalékkal többet, mint az előző hónapban.

Az adatok szerint továbbra is a Volkswagen márka a piacvezető 15,1 százalékos részesedésével. Ezt követi a Renault 9,7 és az Skoda 8,9 százalékkal.

A legkeresettebb modell a Skoda Octavia, ebből 2879-et adtak el november végéig, majd a Renault Clio következik 2554, a Volkswagen Golf 2128, a Volkswagen Polo 2115 és Suzuki Vitara 1628 darabos értékesítéssel. 

Az eladott gépjárművek 55 százaléka benzines, 42,6 százalékuk dízel, míg az elektromos és hibrid autók iránti kereslet elenyésző.

Tovább nőtt az eladott új autók száma HorvátországbanKulcsszavak: értékesítés, Horvátország, jármű kereskedelem
 
Tizenhárom havi mélypontra estek az autóeladások az Egyesült Államokban Tizenhárom havi mélypontra estek az autóeladások az Egyesült Államokban Skoda SUV-modellek a Kínai piacra Skoda SUV-modellek a Kínai piacra Átadták a jubileumi tízezredik SEAT Toledo-t Átadták a jubileumi tízezredik SEAT Toledo-t Európában a Ford Ranger a legkelendőbb pickup Európában a Ford Ranger a legkelendőbb pickup Már rendelhető a Ford Transit Courier Már rendelhető a Ford Transit Courier
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1