Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Mazda egy új SUV világpremierjét tartja a Genfi Autószalonon

A Mazda egy új SUV világpremierjét tartja a Genfi Autószalonon

2019. február 05.
A 2019-es Genfi Autószalonon a Mazda egy új SUV világpremierjét tartja.

Mazda egy új SUV világpremierjét tartja a Genfi Autószalonon

A vállalat új generációs kínálatának második modellje a Kodo dizájn érettebb változatát és a SKYACTIV jármű architektúra továbbfejlesztését önti formába. A hajtásláncok bemutatják a hatékonyabbra szerelt SKYACTIV-motorokat, köztük a forradalmi SKYACTIV-X motort, mely egyedi, SPCCI (gyertyával kontrollált kompresszió gyújtás) technológiával működik, és ötvözi a pörgős benzinmotorok teljesítményét a dízelmotorok gyors reakciókészségével.

Az idén 30. születésnapját ünneplő MX-5 jubileumi változata is megjelenik európai premierjét ünnepelve. Az először az 1989-ben, a Chicago-i Autószalonon bemutatott modell a történelem legkedveltebb roadsterévé vált, világszerte több mint egymillió darabot adtak el belőle, ebből 350 ezret Európában.

A genfi standon jelen lesz még az új Mazda3 hatchback és Sedan is, az újgenerációs modellkínálat első hírnöke is. Ez a modell kapja meg elsőként a SKYACTIV-X motort, s mindkét benzinmotorja rendelkezik a Mazda új M-Hybrid rendszerével, mely csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.


Mazda egy új SUV világpremierjét tartja a Genfi Autószalonon

A Mazda legkeresettebb modelljét, a CX-5-öt új felszereltséggel állítják ki. 2019-re két területen módosították; belső tere megkapta mindazokat a kényelmi felszereléseket, melyek már a Mazda6-ból ismertek, teljesítményét pedig a G-Vectoring Plus szabályzással javították, így kellemesebb vezetni, mint valaha.

A Mazda az első sajtónapon, 2019. március 5-én 13:00-13:15-ig tartja sajtótájékoztatóját, új helyszínen, a Palexpo 6050-es standján. A 2019-es Genfi Autószalon március 7. és 17. között tart nyitva a nagyközönség számára.


Kulcsszavak: autószalon, genf, mazda, premier
 
Különösen gazdaságos, hálózatról tölthető - Audi A3 e-tron Különösen gazdaságos, hálózatról tölthető - Audi A3 e-tron Íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E! Íme a tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E! 20V20: egy rendkívül dinamikus négyajtós, középkategóriás kompakt SUV jövőképe 20V20: egy rendkívül dinamikus négyajtós, középkategóriás kompakt SUV jövőképe A Frankfurti Autókiállításon mutatkozott be a Toyota új Hibridje A Frankfurti Autókiállításon mutatkozott be a Toyota új Hibridje A Kia Rio sportos GT-Line kivitelben is elérhető lesz hamarosan A Kia Rio sportos GT-Line kivitelben is elérhető lesz hamarosan
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1