Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Bemutatkozott a 30. jubileumi Mazda MX-5-öt

Bemutatkozott a 30. jubileumi Mazda MX-5-öt

2019. február 08.
A Mazda Motor Corporation ma leleplezte a 30. jubileumi MX-5 modellt Chicago-ban, Racing Orange színben.

Bemutatkozott a 30. jubileumi Mazda MX-5-öt
3
0 év és több mint 1 millió eladott darab után a Mazda úgy érzi, ikonja nemcsak a vállalat hatáskörébe tartozik, hanem legalább annyira a rajongóké is világszerte, mint a gyáré. Ez a tömeg együttesen támogatta a 30. évfordulós modell létrejöttét. Azért, hogy a Mazda kifejezze háláját a modell és kedvelői felé, egy teljesen új színt, a Racing Orange-et kreálta a limitált széria számára, egy olyan egyedülálló színt, mely egy új, izgalmas nap hajnalát idézi.

A Racing Orange színen kívül a jubileumi modell egyedi alufelniket (Rays ZE40 RS30) kapott, melyet kizárólag az MX-5-re fejlesztetek a Rays Co. vállalattal. Az autókon kis jelvény hirdeti, hogy az adott példány hányadik darab a világszerte piacra kerülő 3000-res limitált szériából. A limitált változatok között vászontetős és RF modelleket is találunk.

Az MX-5 1989-es első bemutatása után rögtön sikeres lett. Három évtized és négy generáció óta még mindig dominálja a roadsterek piacát. Az idő múlásával mindig hű maradt eredeti elveihez; egy sokak számára megengedhető, könnyű építésű, kétüléses sportautó, melyet kiemelkedő élmény vezetni, lényege pedig a Jinba Ittai, a ló és lovas harmonikus egysége, mely a Mazda összes modelljére jellemző mostanában.

Bemutatkozott a 30. jubileumi Mazda MX-5-öt

Kulcsszavak: bemutató, mazda, mx-5, premier
 
Detroitban mutatkozott be a legerősebb Lexus Detroitban mutatkozott be a legerősebb Lexus Felfrissült stílussal jön a 2015-ös Hyundai i40 Felfrissült stílussal jön a 2015-ös Hyundai i40 A Nissan és PlayStation bemutatta a jövő sportautóját A Nissan és PlayStation bemutatta a jövő sportautóját Sportos és gazdaságos az új Audi A1 és A1 Sportback Sportos és gazdaságos az új Audi A1 és A1 Sportback A Hyundai bemutatja az új i30 N-Line felszereltségi csomagot A Hyundai bemutatja az új i30 N-Line felszereltségi csomagot
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1