Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Kamatnullázó” akciót indított a Honda

Kamatnullázó” akciót indított a Honda

2019. február 11.
Az akció elérhető a Jazz, CR-V Hybrid, CR-V, HR-V valamint a Civic 4 és 5 ajtós változatánál. Rendkívül kedvező, lehetőség van akár kamatmentes finanszírozásra amelyet 2019. március 31-ig lehet igénybe venni.

Kamatnullázó” akciót indított a Honda

A január elején elindult együttműködésnek köszönhetően a Honda Financial Service máris lépett és bevezetéseként meghirdette a „KAMATNULLÁZÓ” akciót. Ennek keretében új Honda személygépkocsi vásárlásakor, lehetőség van kedvezményes hitel felvételére. Az akcióban az alábbi modellek érintettek: a Jazz, a HR-V, a Civic 4 és 5 ajtós,  valamint a CR-V benzines és hibrid változata.

A rendkívül kedvező, akár kamatmentes, forint alapú, fix kamatozású finanszírozás mellett lehetőség van még csökkentett díjú integrált CASCO-biztosítás megkötésére is a CIG Pannónia Biztosító támogatásával.

A modellek, kiemelten a CR-V Hybrid AWD és FWD változata, természetesen a megtekinthetők a Honda márkakereskedéseiben a március 4-én kezdődő Honda Nyílt hét keretében is, ahol a vásárlók további tájékoztatást kapnak az akcióról.

Kamatnullázó” akciót indított a Honda
Kulcsszavak: értékesítés, honda, jármű kereskedelem
 
Hamarosan megjelenik az új GT-R Nismo Hamarosan megjelenik az új GT-R Nismo Legsikeresebb évét zárta 2015-ben a BMW Group Magyarországon Legsikeresebb évét zárta 2015-ben a BMW Group Magyarországon A PACCAR növekvő harmadik negyedévi árbevételről és nyereségről számolt be A PACCAR növekvő harmadik negyedévi árbevételről és nyereségről számolt be A BMW i hazai értékesítési sikertörténete folytatódik A BMW i hazai értékesítési sikertörténete folytatódik Világszerte töretlenül nő a BMW i divízió termékei és szolgáltatásai iránti kereslet Világszerte töretlenül nő a BMW i divízió termékei és szolgáltatásai iránti kereslet
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1