Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Kamatnullázó” akciót indított a Honda

Kamatnullázó” akciót indított a Honda

2019. február 11.
Az akció elérhető a Jazz, CR-V Hybrid, CR-V, HR-V valamint a Civic 4 és 5 ajtós változatánál. Rendkívül kedvező, lehetőség van akár kamatmentes finanszírozásra amelyet 2019. március 31-ig lehet igénybe venni.

Kamatnullázó” akciót indított a Honda

A január elején elindult együttműködésnek köszönhetően a Honda Financial Service máris lépett és bevezetéseként meghirdette a „KAMATNULLÁZÓ” akciót. Ennek keretében új Honda személygépkocsi vásárlásakor, lehetőség van kedvezményes hitel felvételére. Az akcióban az alábbi modellek érintettek: a Jazz, a HR-V, a Civic 4 és 5 ajtós,  valamint a CR-V benzines és hibrid változata.

A rendkívül kedvező, akár kamatmentes, forint alapú, fix kamatozású finanszírozás mellett lehetőség van még csökkentett díjú integrált CASCO-biztosítás megkötésére is a CIG Pannónia Biztosító támogatásával.

A modellek, kiemelten a CR-V Hybrid AWD és FWD változata, természetesen a megtekinthetők a Honda márkakereskedéseiben a március 4-én kezdődő Honda Nyílt hét keretében is, ahol a vásárlók további tájékoztatást kapnak az akcióról.

Kamatnullázó” akciót indított a Honda
Kulcsszavak: értékesítés, honda, jármű kereskedelem
 
Az Ateca fellendítette a SEAT eladásait 2016-ban Az Ateca fellendítette a SEAT eladásait 2016-ban Európában 5,8 százalékkal nőtt az új autók eladása az első félévben Európában 5,8 százalékkal nőtt az új autók eladása az első félévben Exkluzív kivitelben is elérhető lehet a BMW i3 elektromos autó Exkluzív kivitelben is elérhető lehet a BMW i3 elektromos autó A Ford továbbra is vezeti a magyarországi jármű eladásokat A Ford továbbra is vezeti a magyarországi jármű eladásokat A BMW Group stabil értékesítési növekedéssel zárta 2018 első háromnegyed évét A BMW Group stabil értékesítési növekedéssel zárta 2018 első háromnegyed évét
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1