Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét

A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét

2019. március 04.
A ŠKODA egy harmadik modellel egészíti ki európai SUV választékát: ŠKODA KAMIQ. A ŠKODA KODIAQ és KAROQ modellekhez hasonlóan a KAMIQ neve is az észak-kanadai és grönlandi inuitok nyelvéből származik: valami tökéletesen illeszkedőt jelent.

A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét

A növekvő városi SUV szegmensbe tartozó ŠKODA KAMIQ tökéletesen egyesíti egy szabadidőautó előnyeit – mint a megemelt hasmagasság és üléspozíció – egy városi kompakt autó agilitásával. Az új KAMIQ emocionális dizájnnal, korszerű asszisztens, infotainment rendszerekkel, tágas helykínálattal és számos Simply Clever megoldással megfelel számos ügyfélkör igényeinek.

A ŠKODA AUTO vezérigazgatója, Bernhard Maier elmondta: „A ŠKODA KAMIQ bevezetésével kiteljesedik SUV portfóliónk. Az első városi crossoverként a ŠKODA KAMIQ új vásárlókat fog vonzani a ŠKODA márka számára. A ŠKODA KAMIQ vonzó csomagot kínál, és kombinálja a SUV jellegzetes jellemzőit, mint a megemelt üléspozíció, valamint a jó rálátás az útra, agilis vezethetőséggel, vonzó megjelenés, magas szintű biztonsággal és a legmodernebb konnektivitással. Mindehhez adódóan a tágas tér és sok Simply Clever funkció teszi az autót igazi Škodává.

A ŠKODA KAMIQ folytatja a KODIAQ-kal és a KAROQ-kal megismert sikeres SUV dizájn nyelvet, kiegészülve új vizuális elemekkel, mint például az osztott fényszórók fölött található nappali menetfény. A városi SUV az MQB platformon alapul, és a 4241 mm hosszúsággal a Škodától már megszokott tágas helyet kínál. A modern asszisztens rendszerek, a hatékony hajtásláncok, a legújabb infotainment rendszerek és a legmodernebb konnektivitási megoldások biztosítják, hogy a ŠKODA KAMIQ tökéletesen megfelel a modern mobilitási követelményeknek.    

A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét

A KAMIQ név folytatja a ŠKODA SUV modellek már ismerős névadási koncepcióját. A nagyobb modellek, a ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ nevei is K betűvel kezdődnek, és Q-val végződnek.

„A SUV családunk bővítésénél nemcsak egységes formatervezési koncepcióra összpontosítottunk, de a névadási koncepció is kiemeli a modellek egy családba tartozását. Az inuitok nyelvén a KAMIQ olyan dolgokat testesít meg, amelyekben bármilyen helyzetben jól érezheti magát és saját karakterrel rendelkezik. Ez tökéletesen illeszkedik ehhez az autóhoz ”- magyarázta Alain Favey, a ŠKODA AUTO Értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tag.

A KAMIQ-kal a ŠKODA egy új célcsoportot céloz, akik modern, városi életmódot.

Kulcsszavak: autószalon, genf, KAMIQ, skoda
 
Genfi Autószalon - Ötajtós Lancia Ypsilon Genfi Autószalon - Ötajtós Lancia Ypsilon Optima Plug-in Hybrid: A Kia ökoautója Optima Plug-in Hybrid: A Kia ökoautója A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét A Moszkvai Autószalonon debütált az új Datsun mi-DO A Skoda Genfben tartja a KAMIQ világpremierjét Az Audi Genfben mutatja be új TT modelljét A Škoda Octavia 20 éve: A márka „lelkének” jubileuma A Škoda Octavia 20 éve: A márka „lelkének” jubileuma
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1