Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát

Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát

2019. március 07.
A Nissan új változatokat, illetve fejlesztéseket is bemutatott a Nissan LEAF elektromos járművekhez (EV), így Európa legnépszerűbb teljesen elektromos autója minden eddiginél vonzóbbá vált.

Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát

A LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition sikere nyomán a Nissan állandó felszereltségként kínálja a 62 kWh-s akkumulátortechnológiát a Tekna kivitelhez.

A díjnyertes 40 kWh-s Nissan LEAF ajánlat is bővült egy új, belépő szintű változat érkezésével. A belépő színtű Nissan LEAF-nek köszönhetően az elektromos autózás minden eddiginél elérhetőbbé válik, ráadásul igen versenyképes felszereltséggel. A városi vezetők igényeinek megfelelően tervezett belépő szintű LEAF fedélzeti töltője 3,6 kW teljesítményű, és a gyors-, illetve hagyományos töltést is támogatja. A LEAF több új konnektivitást érintő és műszaki fejlesztéssel igyekszik még teljesebb élményt nyújtani használóinak. Az új modell navigációs rendszere a Nissan Door to Door Navigation okostelefonos alkalmazással a TomTom Live prémium forgalmi információira és útvonaloptimalizálás funkciójára támaszkodik, így átfogó segítséget nyújt a navigáció során.

Ezen frissítéseket egészíti ki a teljesen új, dedikált EV alkalmazás, amellyel a vezető egyetlen gombnyomással hozzáfér a LEAF számos funkciójához. Megtekintheti az akkumulátor állapotát, a parkolóhely pozícióját, illetve a jármű- és vezetési adatokat, mindemellett távvezérlővel kezelheti a dudát és a fényszórókat. A Nissan LEAF új navigációval szerelt 40kWh változatai immár megrendelhetők, és az autók kiszállítás 2019 májusától várható.

Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát

Ken Ramirez, a Nissan Europe értékesítésért és marketingért felelős alelnöke elmondta: „Soha nem volt még ennyire érdekfeszítő lehetőség az autósok számára az, hogy egy LEAF volánja mögé ülhetnek. A belépő változatoktól egészen a magasan felszerelt LEAF e+ Tekna változatig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja az életstílusának megfelelőt, függetlenül attól, hogy a stílus, a nagy teljesítmény vagy a kimagasló ár-érték arány a legfontosabb számára.

„Az igazán magával ragadó vezetési élmény, a kategóriaelső technológiák, és a nagyszerű ajánlat egyesítik a LEAF tulajdonosokat, ráadásul most még több lehetőség közül választva hozhatják meg ezt a rendkívül fontos döntést."

A Nissan legújabb 62 kWh-s akkumulátortechnológiája zajos sikerrel mutatkozott be a Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition változatában 2019. januárjában. A 25%-kal nagyobb energiasűrűségű és 55%-kal megnövelt energiatároló-kapacitású akkumulátorral a becsült hatótáv egy töltéssel 385 km, mindemellett lenyűgöző, 217 lóerős teljesítmény áll rendelkezésre.

A bemutatót követő első 24 órában körülbelül 1200 példányt már meg is rendeltek az Európának szánt 5000 járműből. Magyarországon már több, mint 50 új LEAF talált gazdára. A legutóbbi sikerek egy olyan évet követtek, amely rekordot jelentett a Nissan LEAF számára, hiszen a LEAF 2018-ban Európa legnagyobb darabszámban eladott autójának bizonyult, és Norvégiában az összes eladott autót figyelembe véve is a legnépszerűbb volt.

Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát

A mai napig több mint 400 000 példány talált gazdára a 2010-es bevezetés óta. Magyarországon a 2018-as év szintén rekordot hozott, 49%-os piaci részesedését az elektromos személyautók között az új LEAF iránti érdeklődésnek köszönheti, mely több mint megháromszorozódott értékesítési darabszámot jelent.

Kulcsszavak: autószalon, elektromos autó, genf, LEAF 3.ZERO, nissan
 
Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát Most már Zalaegerszegen is tölthetjük elektromos autónkat Új változatokkal és műszaki fejlesztésekkel bővíti a legkeresetteb elektromos jármű, a Nissan LEAF kínálatát Ssangyong XLV Concept premier a Genfi Autószalonon Egyre több zöld autó lesz Kínában Egyre több zöld autó lesz Kínában Az a csúnya Uber elkezdi elektromos autókkal telepakolni Londont Az a csúnya Uber elkezdi elektromos autókkal telepakolni Londont Az új I.D. Buzz tanulmányautó akár 600 kilométeres hatótávolságot is képes megtenni Az új I.D. Buzz tanulmányautó akár 600 kilométeres hatótávolságot is képes megtenni
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1