Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up

Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up

2019. március 11.
A 2019-es Genfi Autószalonon bemutatták a Ssangyong vadonatúj pick-up haszonjárművét, a Musso Grandot, mely modell 2019 június elején érkezik a magyarországi márkakereskedésekbe.

Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up

Az N1G besorolású haszongépjármű a Ssangyong Rexton G4 modell esetén már ismert létrakeretes alvázra épül, kapcsolható összkerékhajtású modell, melyhez kétféle hátsó felfüggesztés választható (hátsó merev tengely, laprugóval vagy 5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztés).

A hosszított karosszériájú Musso Grand pick-up tengelytávja 3,210 mm, hossza 5,405 mm, szélessége 1,950 mm, magassága 1,820mm, raktérfelületének hossza 1,610 mm, teherbírása laprugós hátsó felfüggesztés esetén 1,062 kg. Az új pick-up elérhető 6 sebességes manuális vagy automata váltóval, igény esetén önműködő mechanikus differenciál zárral (hátsó tengelyen).

A Musso Grand szívében egy kimagaslóan erős és nyomatékos, mégis a legszigorúbb Euro 6 károsanyag-kibocsátási normákat is teljesítő, saját fejlesztésű 2.2 literes e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor dolgozik, 181 LE teljesítmény mellett kiemelkedő nyomatékot (400 Nm) ad le a leggyakrabban használt 1400–2800-as fordulatszám tartományban, ezáltal rendkívül dinamikus menettulajdonságokat és kedvező üzemanyag fogyasztást biztosít.

Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up

Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up

A Borg Warner tervezte kapcsolható 4WD összkerékhajtás révén a Musso Grand a legnehezebb terepviszonyok között is helytáll és akár 3 tonnát is vontathat.

Az új Musso Grand elegáns megtestesítője a klasszikus pick-up értékeknek. Impozáns méretei mellett minden részlete anyugalmat, a biztonságot és a precizitást sugallja. Robosztus és karakteres, ugyanakkor sportosan elegáns.

A dupla kabinos kivitelben elérhető Musso Grand a kategóriájában elérhető legmodernebb technológiákat kapja és a választható opcióknak köszönhetően egyénre szabottan variálható (9,2" érintőképernyős multimédia egység, automata vészfékező rendszer AEBS, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer LDWS, sávváltás asszisztens LCA, ütközés figyelmeztetés FCW, távolsági fényszóró asszisztens HBA, holttér figyelő BSD, 360 fokos kamera AMS, hátsó keresztforgalom figyelmeztető RCTA, táblafelismerő rendszer TSR, szellőztethető és fűthető első ülések, fűthető hátsó ülések, vezető és utasoldali oldallégzsák, első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákok, LED irányjelzők, 7" színes 3D Supervision kijelző műszeregység, 20" könnyűfém keréktárcsák, Xenon fényszóró, LED ködfényszóró kanyarfény, napfénytető, intelligens kulcs stb.).

A modell kétféle, Plus és Premium felszereltségi szinten lesz elérhető, melyek esetén változattól függően választható a fekete, illetve barna bőr belső színvilág.

Genfben bemutatkozott a Ssangyong Musso Grand pick-up
Kulcsszavak: autószalon, genf, Musso Grand, pick up, ssangyong
 
Új Logan MCV a Genfi Autószalonon Új Logan MCV a Genfi Autószalonon Az új Porsche 911: erősebb, gyorsabb, digitális Az új Porsche 911: erősebb, gyorsabb, digitális Rekordokat dönt az európai értékesítés, ezért a Ford felpörgeti a Ranger gyártását Rekordokat dönt az európai értékesítés, ezért a Ford felpörgeti a Ranger gyártását A Fiat 500-as bemutatkozott Frankfurtban A Fiat 500-as bemutatkozott Frankfurtban A Kia a Párizsi Autószalonon tartotta az új Rio világpremierjét A Kia a Párizsi Autószalonon tartotta az új Rio világpremierjét
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1