Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
James Bond is elektromos autóra vált

James Bond is elektromos autóra vált

2019. március 14.
Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét - adta hírül szerdán a The Sun című brit bulvárlap.

James Bond is elektromos autóra vált

A film rendezője, a környezetvédő Cary Fukunaga azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos gépkocsiját, a Rapide E-t vezesse - olvasható a brit lapban.

A korlátozott számban készülő Rapide E ára 250 ezer font és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle.

"Fukunaga közvetlenül együtt dolgozik az Aston Martinnal, hogy elektromos autójuk egyikét megszerezze a forgatáshoz" - mondta el egy bennfentes a lapnak.

"A gépkocsi egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni. James Bondról köztudott, hogy pompás autókat vezet, ebben sem fog csalódni. Minden csúcstechnológiás kütyü benne lesz, ez az, amiért Cary harcolt, és Daniel valamint a producerek kiállnak mellette... Valamennyien hiszik, hogy eljött az idő arra, hogy Bond nulla kibocsátású gépkocsira váltson" - tette hozzá.

Az új Bond-filmet Shatterhand munkacímmel többszörös halasztás után a jövő hónapban kezdik forgatni.

James Bond is elektromos autóra vált
Kulcsszavak: aston martin, elektromos autó, James Bond
 
A ŠKODA belép az e-mobilitás korába A ŠKODA belép az e-mobilitás korába Három éve indult a BMW i világméretű sikertörténete Három éve indult a BMW i világméretű sikertörténete A 22 colos menő és a Tesla Pickup Truck A 22 colos menő és a Tesla Pickup Truck A Honda csatlakozott az – Egyesült Királyság vezette – EV-ELOCITY energiagazdálkodási konzorciumhoz A Honda csatlakozott az – Egyesült Királyság vezette – EV-ELOCITY energiagazdálkodási konzorciumhoz Az új Nissan LEAF ProPILOT technológiával érkezik Az új Nissan LEAF ProPILOT technológiával érkezik
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1