Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
James Bond is elektromos autóra vált

James Bond is elektromos autóra vált

2019. március 14.
Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét - adta hírül szerdán a The Sun című brit bulvárlap.

James Bond is elektromos autóra vált

A film rendezője, a környezetvédő Cary Fukunaga azt akarja, hogy Daniel Craig az Aston Martin első elektromos gépkocsiját, a Rapide E-t vezesse - olvasható a brit lapban.

A korlátozott számban készülő Rapide E ára 250 ezer font és csupán 155 darabot fognak gyártani belőle.

"Fukunaga közvetlenül együtt dolgozik az Aston Martinnal, hogy elektromos autójuk egyikét megszerezze a forgatáshoz" - mondta el egy bennfentes a lapnak.

"A gépkocsi egy hihetetlenül akciógazdag jelenetsor középpontjában fog állni. James Bondról köztudott, hogy pompás autókat vezet, ebben sem fog csalódni. Minden csúcstechnológiás kütyü benne lesz, ez az, amiért Cary harcolt, és Daniel valamint a producerek kiállnak mellette... Valamennyien hiszik, hogy eljött az idő arra, hogy Bond nulla kibocsátású gépkocsira váltson" - tette hozzá.

Az új Bond-filmet Shatterhand munkacímmel többszörös halasztás után a jövő hónapban kezdik forgatni.

James Bond is elektromos autóra vált
Kulcsszavak: aston martin, elektromos autó, James Bond
 
BMW i3, mint otthoni energiatároló BMW i3, mint otthoni energiatároló A Tesla egy új típussal üzenne hadat a nagy német gyártóknak A Tesla egy új típussal üzenne hadat a nagy német gyártóknak A BMW i3 forradalmi hajtáslánc-technológiáját már a tömegközlekedés is kamatoztatja A BMW i3 forradalmi hajtáslánc-technológiáját már a tömegközlekedés is kamatoztatja Ilyet még nem láttunk - Nissan LEAF Pickup Ilyet még nem láttunk - Nissan LEAF Pickup A Volkswagen felfüggesztette az elektromos, a hibrid és a gázüzemű autók értékesítését A Volkswagen felfüggesztette az elektromos, a hibrid és a gázüzemű autók értékesítését
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1