Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

2019. április 24.
Akár 3,7 millió forintos kedvezmény a KODIAQ Ambition és Style modellekre. Kényelmi és biztonsági felszereltségek 99 százalékos kedvezménnyel. Robusztus, masszív SUV modell akár 5,523 millió forinttól a nagycsaládos.

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

A kormány április elején elfogadta a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokat. Ennek megfelelően az állam a törvényi előírásoknak megfelelő nagycsaládosoknak új, legalább 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít, a jármű árának maximum 50 százalékáig. Az idén július elsején hatályba lépő törvénymódosításnak a cseh gyártó választékából a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változata felel meg, melyre a hazai márkaképviselet egyedi kedvezményt kínál.

A ŠKODA számára a márka történetének kezdete óta fontos volt a családokkal való törődés, az igényeiknek megfelelő komfortos, korszerű és biztonságos autók tervezése és gyártása. Elegendő csak a legendás Octavia és 1000MB modellekre visszagondolni, de napjaink modellválasztékának kialakításánál is fontos szempont volt a családos felhasználók teljeskörű kiszolgálása. Bár a ŠKODA jelenlegi választékában megtalálható modellek gyakorlatilag egytől-egyig megfelelnek egy modern család elvárásainak, az állami támogatás igénybevételének azonban alapvető feltétele a legalább hét személyes utastér, így a ŠKODA a három üléssorral rendelkező KODIAQ modellhez alakított ki egy figyelemre méltó nagycsaládos ajánlatot, melynek köszönhetően akár 3,71 millió forintot is megtakaríthatnak az állami támogatásra jogosultak.

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

A ŠKODA KODIAQ már önmagában is egy robusztus és erőteljes megjelenésű, minden igényt kielégítő divatos SUV modell. A márkára jellemző tágas utastere mellett a kategória legnagyobb csomagterével is rendelkezik, így nemcsak a gyerekülés, de a babakocsi is kényelmesen befér az autóba. A KODIAQ széleskörű kényelmi felszereltségének köszönhetően kellemessé teszi az utazást, miközben a KODIAQ passzív és aktív biztonsági rendszerei vészhelyzetekben is vigyáznak az utazókra.

„Nagyon fontosak számunkra a családok – mondja Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója – ezért is támogatunk társadalmi szerepvállalásunk keretei közt több olyan hazai programot, mely a családokról, családoknak szól. Örömmel fogadtuk a családvédelmi akcióterv keretében meghirdetett támogatást, és igyekeztünk a ŠKODA oldaláról is lehetőségeink szerint olyan kedvezményeket kidolgozni, mellyel aktívan hozzájárulhatunk a program sikeréhez. A KODIAQ modell hétszemélyes változatához alakítottunk ki egy nagycsaládos csomagot, mely azon kényelmi és biztonsági felszereltségeket tartalmazza, amiket tapasztalataink alapján vásárlóink a leginkább kedvelnek, illetve tovább növelik a családok biztonságát és kényelmét. A magánszemélyek számára kínált árkedvezmény mellé az akció keretében a nagycsaládos csomagot gyakorlatilag 99 %-os kedvezménnyel biztosítjuk a KODIAQ Ambition és Style felszereltségű autóinkhoz.”

Nagycsaládos csomaggal felszerelt KODIAQ állami támogatással

Az akcióban meghirdetett nagycsaládos csomag tartalma:

- hétüléses kivitel
- proaktív utasvédelmi rendszer: ütközésveszély esetén felhúzza az ablakokat és előfeszíti a biztonsági övet
- ISOFIX gyermekülés rögzítési pontok elöl (hátul már a széria része)
- biztonsági öv kontroll a harmadik üléssorhoz
- oldallégzsákok hátul
- családi csomag I.: elektronikus gyerekzár, napfényrolók a hátsó ablakokon
- hulladéktároló az első ajtókban
- tablettartó

A nagycsaládos csomagban megtalálható extrafelszereltségek ajánlott fogyasztói ára 610 870 Ft, amelyet most az akció keretében mindösszesen 6100 Ft-ért kínál a ŠKODA.

A támogatási kérelmet a rendelet szerint 2019. július 1-től lehet benyújtani az Államkincstár felé, azonban a ŠKODA márkakereskedéseknél lehetőség van előszerződés kötésére. A nagycsaládos csomagot a feltüntetett kedvezményes áron azon nagycsaládosok vehetik igénybe, akik az állami szerzési támogatásra jogosultak és jogosultságukat az Államkincstár által kiállított határozattal érvényesítik.


Kulcsszavak: Kodiaq, skoda, suv
 
Ősszel indul az új SX4 gyártása a Suzuki esztergomi gyárában Ősszel indul az új SX4 gyártása a Suzuki esztergomi gyárában A ŠKODA megkezdte az új SCALA kompakt modell gyártását Mladá Boleslavban A ŠKODA megkezdte az új SCALA kompakt modell gyártását Mladá Boleslavban Driver Power 2020: a Peugeot 3008 a legjobb európai autó Driver Power 2020: a Peugeot 3008 a legjobb európai autó A Škoda legyártotta 18 milliomodik autóját A Škoda legyártotta 18 milliomodik autóját A 2018-as Genfi Autószalonon mutatkozik be az átdolgozott ŠKODA FABIA A 2018-as Genfi Autószalonon mutatkozik be az átdolgozott ŠKODA FABIA
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1