Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up

Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up

2019. június 21.
Még csak pár hete van hazánkban a SsangYong legnagyobb és legújabb Pick-Up-ja a Musso Grand, máris bevetésre készen áll a Hungaroring Hungaroring Rescue Team-nél, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő Kamion EB következő versenyén teljesítsen szolgálatot.

Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up

Az N1G besorolású haszongépjármű a SsangYong Rexton G4 modell esetén már ismert létrakeretes alvázra épül, kapcsolható összkerékhajtású modell, melyhez kétféle hátsó felfüggesztés választható (hátsó merev tengely, laprugóval vagy 5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztés). 

A hosszított karosszériájú Musso Grand pick-up tengelytávja 3 210 mm, raktérfelületének hossza 1 610 mm, teherbírása laprugós hátsó felfüggesztés esetén 1 062 kg. Az új pick-up elérhető 6 sebességes manuális vagy automata váltóval, igény esetén önműködő mechanikus differenciál zárral (hátsó tengelyen). 

Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up

A Musso Grand legújabb változatában a korábbinál nagyobb, erősebb és nyomatékosabb, mégis a legszigorúbb Euro 6 károsanyag-kibocsátási normákat is teljesítő saját fejlesztésű 2.2 literes e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor dolgozik, 181 LE teljesítmény mellett kiemelkedő nyomatékot (400 Nm) ad le a leggyakrabban használt 1400–2800-as fordulatszám-tartományban. Ezáltal rendkívül dinamikus menettulajdonságokat és kedvező üzemanyag fogyasztást biztosít. 

„Az új SsangYong modellek a WTCR versenysorozaton debütáltak a Rescue Team-nél és már a Rexton meggyőzött bennünket, hogy a Musso Grand adottságit is nagyon jó tudjuk majd kiaknázni. Arról már nem is beszélve, hogy a kollegák is nagyon várták már az autót az előző versenyen tapasztaltak után” -  mondta Turi István a csapat vezetője.

Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up
Kulcsszavak: hungaroring, Hungaroring Rescue Team, Kamion Eb, Musso Grand, ssangyong, új modell
 
Új Peugeot 3008 GT - Szabadidő-autó karakter, GT szellemiség Új Peugeot 3008 GT - Szabadidő-autó karakter, GT szellemiség Elektromos erőtöbblet az abszolút vezetési élményért: az új BMW X5 xDrive45e iPerformance Elektromos erőtöbblet az abszolút vezetési élményért: az új BMW X5 xDrive45e iPerformance Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up Az új Juke értékesítése Európában nyáron kezdődik meg A zord időjárás ellenére is tízezren látogattak el a Volkswagen-találkozóra A zord időjárás ellenére is tízezren látogattak el a Volkswagen-találkozóra Bevetésen a SsangYong Musso Grand pick-up Feltűnőbb stílusjegyekkel jön az új Yaris
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1