Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt

A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt

2019. szeptember 16.
A Siemens Mobility Bulgáriában és Romániában is kínálja a Smartron mozdonyokat. A kizárólag sztenderd, előkonfigurált változatban rendelhető mozdony a vevők számára költséghatékony üzemeltetést és magas szintű megbízhatóságot biztosít.

A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt

A román E-P Rail máris négy, míg a bolgár PIMK három Smartron mozdonyt rendelt a Siemens Mobility-től. Az illetékes hatóság már ki is adta az első Smartron bulgáriai forgalomba helyezési engedélyét.    

„A 2018 tavaszán piacra dobott Smartron mozdonyból eddig több mint huszonötöt értékesítettünk. A nagy teljesítményű, megbízható, speciális szállítási funkcióra tervezett Smartron mozdony egyszerűsített, költséghatékony beszerzési folyamatot tesz lehetővé.  Mostantól a bolgár és a román vasútüzemeltetők is profitálhatnak az új koncepció szerint gyártott mozdonyok kínálta előnyökből” - nyilatkozta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

A Smartron 2018 márciusa óta kapható a német piacon. A Smartron annak a Vectron mozdonynak a jól bevált komponenseire épül, amely a forgalomban elért 220 millió kilométer futásteljesítménnyel igazolta megbízhatóságát. A Smartron szabványos, 1,435 mm széles nyomtávon üzemel, a súlya pedig körülbelül 83 tonna. A Bulgária és Románia számára gyártott Smartron mozdonyt 25 kV-os váltakozó áramú (AC) tápellátó rendszerre tervezték, és PZB vonatbefolyásoló rendszerrel szerelték fel. A mozdonyt a sztenderd “Capri-kék” színben fogják szállítani.

A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt
Kulcsszavak: mozdony, Siemens, Siemens Mobility
 
A TriMet a Siemens vasúti technológiáját használja újonnan megnyílt helyi érdekű vasútvonalán A TriMet a Siemens vasúti technológiáját használja újonnan megnyílt helyi érdekű vasútvonalán A Siemens Mobility új piacokat nyitott meg a Smartron mozdonyok előtt A Siemens is versenybe szállt az Alstomért Elektromos midibuszt tesztelnek a budai Várban Elektromos midibuszt tesztelnek a budai Várban A Scania és a Siemens már az elektromosan hajtott tehergépkocsik tesztjére készül A Scania és a Siemens már az elektromosan hajtott tehergépkocsik tesztjére készül Siemens technológia Indiában, Nagpur új metrórendszeréhez Siemens technológia Indiában, Nagpur új metrórendszeréhez
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1