Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Ford a Párizsi Klímaegyezménnyel összhangban támogatja a CO₂-kibocsátás csökkentését

A Ford a Párizsi Klímaegyezménnyel összhangban támogatja a CO₂-kibocsátás csökkentését

2019. november 07.
A Ford Motor Company csatlakozott a “New Deal for Europe” nevű kezdeményezéshez, amely minden eddiginél nagyobb mérvű együttműködést és innovációt szorgalmaz a fenntartható jövő érdekében. Ez a lépés természetesnek számít egy olyan vállalat részéről, amely hosszú ideje támogatja a fenntarthatóság eszméjét.

 A Ford a Párizsi Klímaegyezménnyel összhangban támogatja a CO₂-kibocsátás csökkentését

A “New Deal” arra szólítja fel a vállalatokat, kormányzatokat, szervezeteket és politikai szereplőket, hogy közösen dolgozzanak ki egy átfogó Fenntartható Európa 2030 stratégiát, méghozzá az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Célkitűzései és a Párizsi Klímaegyezmény alapján. A stratégiának egyensúlyt kell teremtenie a környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi igények között, miközben megoldásokat kínál az éghajlatváltozással járó kihívásokra.

A kezdeményezést a vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás európai üzleti hálózata, a CSR Europe indította útjára, eddig több mint 250 vállalatvezetőt mozgósítva, köztük Stuart Rowleyt, a Ford Európa elnökét is.

“Amikor a vállalatok és a kormányzatok fenntarthatósági intézkedéseket vezetnek be, hajlamosak előtérbe helyezni a saját érdekeiket. Csakhogy az éghajlatváltozás olyan probléma, ami mindannyiunkat egyformán érint, így mindenki érdekeinél előbbre való. Mi lenne hát jobb módja egy ilyen kezdeményezésnek, mint hogy széles körű együttműködésre szólítjuk fel az ipar és a társadalom képviselőit? Ez a megoldás biztosítja a leghatásosabb fellépést, hiszen a fenntarthatóságot csak közös erővel valósíthatjuk meg,”  - nyilatkozta Rowley.

Az ipar számos területéről akadnak már jelentkezők, és jelenleg ez a legszélesebb körű vállalatvezetői közösség, ami valaha megformálódott Európában. A Fenntartható Európa 2030 stratégia kidolgozása során a vállalatoknak és a kormányzatoknak együttműködő platformokat és pénzügyi modelleket kell létrehozniuk, hogy ezekre építve kialakulhasson a fenntartható gazdaság, amelynek célja a társadalmi kohézió és az egész életen át biztosított foglalkoztatottság.

Kulcsszavak: autógyár, ford, környezetvédelem
 
Új Suzuki-márkakereskedés Esztergomban Új Suzuki-márkakereskedés Esztergomban Gazdagabb alapfelszereltség és új fényezések a 2017-es Ford Shelby GT350 Mustanghoz Gazdagabb alapfelszereltség és új fényezések a 2017-es Ford Shelby GT350 Mustanghoz A rüsselsheimi fejlesztőközpont felel a PSA csoport új négyhengeres benzinmotor-generációjáért A rüsselsheimi fejlesztőközpont felel a PSA csoport új négyhengeres benzinmotor-generációjáért A Ford Mondeo vezeti a magyarországi felső-középkategória értékesítéseit A Ford Mondeo vezeti a magyarországi felső-középkategória értékesítéseit Brexit - Világszerte 2,8 millióval csökkenhetnek az autóeladások 2018-ig Brexit - Világszerte 2,8 millióval csökkenhetnek az autóeladások 2018-ig
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1