Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak

Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak

2019. november 22.
A Scania szorosabbra fűzi partneri kapcsolatát a svéd sífutó válogatottal, ugyanis egy új busszal támogatja a csapatot a sílécek waxolására szolgáló pótkocsi mellé.

Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak

A busz számos új ergonómiai és műszaki megoldással rendelkezik. Továbbá a fenntartható utazás iránti igénynek is megfelel, valamint biztosítja, hogy a síelők és a nemzeti válogatott többi tagja biztonságosan utazhasson a síversenyekre.

„Mi a Scaniánál ismét megalkottunk egy innovatív megoldást, amelynek az ergonomikus kialakítás és a fenntarthatóság a fő jellemzői, megkönnyítve a svéd sífutók mindennapos életét. Remélem, hogy ez a busz valóban nagy lökést ad majd a csapatnak ebben a szezonban”

– mondta Erik Ljungberg, a Scania kommunikációért, márkáért és marketingért felelős alelnöke.

A Scania úgy fejlesztette ki az első buszt a sífutó csapatnak az utazási körülményeik javításához, hogy a biztonságot és a klímaváltozásra gyakorolt hatást egyaránt szem előtt tartotta. Ez a busz a feltöltődés helyszínéül is szolgál, ugyanis elősegíti, hogy a síelők jobban kipihenhessék magukat két verseny között. A csapatszellemet erősíti, hogy a sportolók mostantól együtt utaznak.

Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak

A 12-14 ülőhellyel ellátott buszt napelemekkel szerelték fel, amelyek évente ezer kilowattóra energiát termelnek. Ezzel működtetik a LED-es világítást és más berendezéseket. Ventilátorokat is beépítettek a nedves ruhák megszárításához. A fűtés energiaigényének csökkentésére a buszt egy infravörös fűtőrendszerrel látták el, amely a hagyományos radiátoros fűtéshez képest hatvan százalékkal csökkenti az energiaigényt.

A belsőtér levegőjének fűtése helyett az infravörös fűtőberendezések az utasokat és a kárpitokat melegítik, javítva a kényelmet az orvosi kezelések és a masszázsok helyszínein. A buszt teljes egészében úgy alakították ki, hogy megfeleljen az úton töltött idő kihívásainak, azaz megkönnyítse a pihenést, az ételek elkészítését és a munkavégzést.

„Ez a busz a legújabb a svéd sífutó csapattal szoros együttműködésben kifejlesztett közlekedési megoldások sorában, hogy javítsa a munkakörnyezetet a sportolók és a csapat többi tagja számára egyaránt” – tette hozzá Ljungberg. A sífutó csapat vezetője, Lars Selin úgy gondolja, hogy a busz ad majd helyet a közös összejöveteleknek a sírendezvényeken. „Az esetenként kemény időjárási körülmények sok energiát kivesznek a sportolókból. Ebből a szempontból ez a busz felbecsülhetetlen értékű, amely érzékelhető előnyt nyújt nekünk a versenytársainkkal szemben.”

Az új Scania busz innovatív megoldásokat kínál a svéd sífutó válogatottnak
Kulcsszavak: autóbusz, scania, új modell
 
308 GTi by Peugeot SPORT - Sportkompakt felülmúlhatatlan formában 308 GTi by Peugeot SPORT - Sportkompakt felülmúlhatatlan formában A Ford egy új izomautót mutat be a Gamescomra ellátogatóknak A Ford egy új izomautót mutat be a Gamescomra ellátogatóknak Legurultak a gyártósorról a BMW X7 első előszériás modelljei Legurultak a gyártósorról a BMW X7 első előszériás modelljei A Scania és az Ericsson közösen teszteli az 5G mobil technológiát A Scania és az Ericsson közösen teszteli az 5G mobil technológiát Gázos Van Hool buszokat vesz a BKV Gázos Van Hool buszokat vesz a BKV
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1