Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A ŠKODA VISION IN a 2020. február 5. és 12. között rendezendő Auto Expo 2020 alkalmával tartja premierjét

A ŠKODA VISION IN a 2020. február 5. és 12. között rendezendő Auto Expo 2020 alkalmával tartja premierjét

2020. január 10.
Masszív, markáns és izmos: két dizájnrajz szolgál első benyomásokkal az új ŠKODA VISION IN extrovertált stílusú külsejéről. A mintegy 4,26 méter hosszú tanulmánymodell egy kifejezetten az indiai piac számára készülő kompakt-SUV előfutára, amelynek gyártása még 2020-ban megkezdődik.

A ŠKODA VISION IN a 2020. február 5. és 12. között rendezendő Auto Expo 2020 alkalmával tartja premierjét

Az első dizájnrajzon a megjelenésében kimondottan erőteljes hatást keltő SUV-koncepció dinamikus eleje látható, amelynek vizuális összhatását a széles motorházfedél mellett a masszív bordákkal kiformált, impozáns ŠKODA-hűtőrács határozza meg. A két részre osztott fényszórók különösen keskeny felső egységei egészen a hűtőrácsig nyúlnak, alattuk pedig nagyméretű szélső légbeömlő nyílásokkal kialakított, robosztus első lökhárító, valamint masszív alumínium első légterelő húzódik.

A másik rajzon az egyértelműen strukturált, markáns farkialakítás jelenik meg, határozottan körvonalazott, háromdimenziós hátsó lámpákkal, a fényvisszaverő elemeket pedig kiegészítő vízszintes fénycsík köti össze. A far közepén kiemelt helyet kapott a megvilágított „ŠKODA” felirat, az alatta ívelő hátsó lökhárítóban pedig integrált alumínium diffúzor tűnik fel.

Az INDIA 2.0 projekt keretében a ŠKODA AUTO vezeti a Volkswagen-csoport márkáinak tevékenységét az indiai szubkontinensen. A moduláris keresztmotoros platform MQB-A0-IN változatának alapjain – amelyet a cseh autógyártó Indiára és az indiai ügyfelekre összpontosítva fejleszt – az egyes márkákon átívelően több ŠKODA és Volkswagen modell is készül majd. Az új lokalizált szubkompakt-platformot a ŠKODA VISION IN modellben alkalmazzák első ízben.

A ŠKODA VISION IN a 2020. február 5. és 12. között rendezendő Auto Expo 2020 alkalmával tartja premierjétKulcsszavak: bemutató, skoda, új modell, VISION IN
 
Megérkeztek az első Lada Vesták Magyarországra Megérkeztek az első Lada Vesták Magyarországra A ŠKODA legjobb negyedévén és legerősebb márciusán van túl A ŠKODA legjobb negyedévén és legerősebb márciusán van túl Nagyobb és kényelmesebb lett elődjénél az új Škoda Superb Nagyobb és kényelmesebb lett elődjénél az új Škoda Superb Genfben mutatkozik be az új Rodius Genfben mutatkozik be az új Rodius A ŠKODA VISION IN a 2020. február 5. és 12. között rendezendő Auto Expo 2020 alkalmával tartja premierjét Öröm, szabadság, ellenállhatatlan vonzerő a Mazda standon
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1