Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

2020. január 27.
Először sportos, most pedig robusztus: a ŠKODA a jövőben SCOUTLINE-változattal egészíti ki a KAMIQ  Városi-SUV-modelljének választékát.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

A MONTE CARLO lifestyle-kivitel után érkező ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE egyebek mellett matt fekete kerékjárat-védőburkolatokkal, robusztus ezüst színű karosszéria-kiegészítőkkel, nagyméretű, 17 vagy 18 col átmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal és teljes-LED hátsó lámpákkal készül. A kalandra termett Városi-SUV a Genfi Autószalonon tartja premierjét.

A ŠKODA KAMIQ a márka első SUV-modellje, amely SCOUTLINE-változatban is megjelenik majd a kínálatban. Matt fekete kerékjárat-védőburkolatok és mindenekelőtt számos ezüst színű karosszéria-kiegészítő gondoskodik markáns fellépéséről, a ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE így alsó védőidommal kiegészített, első légterelővel és hátsó diffúzorral készül, amelyek éppúgy ezüst színűek, mint az oldalsó küszöbborítások, a külső visszapillantó tükrök házai és a tetősínek. További különlegességként tűnnek fel a sötétített ablakai, illetve a B-oszloptól sötétített üvegek (Sunset), amelyekhez krómozott ablakszegélyek társulnak. A 17” col peremátmérőjű „Braga” és az extrafelszerelésként rendelhető, 18 colos „Crater” könnyűfém keréktárcsák egyaránt polírozott antracit árnyalatú felülettel készülnek. Mindezeken túl a KAMIQ SCOUTLINE már alapkivitelében teljes-LED hátsó lámpákat kap.

ThermoFlux ülések és specifikus dekorbetétek

A ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE utastere bőséges térkínálattal és alapkivitelben kőrisfa hatású, extra felszerelésként pedig szálcsiszolt „Dark Brushed” – dekorbetétekkel, valamint krómhatású légbefúvó nyílásokkal fogad, a pedálok pedig alumíniumdizájn betéteket kapnak.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE –Városi-SUV-modell kalandra termett stílusban

Az állítható magasságú első üléseket légáteresztő ThermoFlux szövetből és mikroszálas Suedia anyagból készült, speciális SCOUTLINE-kárpit, míg a kormánykereket, a kéziféket és a sebességváltó kart bőr borítja. A LED-technikájú hangulatvilágítás fehér, vörös vagy narancs színbe borítja a középkonzolt, az ajtók rekeszét és fogantyúját, valamint a lábteret. Az új KAMIQ SCOUTLINE emellett LED-olvasólámpákat is kínál, kívánságra pedig fekete tetőkárpit teheti teljessé a belső felszereltséget.

Széles szín- és motorválaszték

A ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE változathoz a modellsorozat teljes szín- és motorpalettája rendelkezésre áll. Utóbbi a 66 kW (90 LE) és a 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományban három benzin- és egy G-TEC földgázüzemű (CNG) erőforrást kínálja.

Az új ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE a Genfi Autószalonon tartja premierjét, piaci bevezetésére 2020 júniusban kerül sor.


Kulcsszavak: autószalon, genf, KAMIQ, skoda, suv
 
Az új SEAT Arona TGI a Párizsi Autószalonon tartja világpremierjét Az új SEAT Arona TGI a Párizsi Autószalonon tartja világpremierjét A Honda elkötelezett az elektromos hajtású modellek mellett A Honda elkötelezett az elektromos hajtású modellek mellett Ma hajnalban bemutatkozott  a vadonatúj Hyundai Tucson Ma hajnalban bemutatkozott a vadonatúj Hyundai Tucson A Frankfurti Motor Show-n debütál a Honda által kiírt Global Design Project verseny győztese A Frankfurti Motor Show-n debütál a Honda által kiírt Global Design Project verseny győztese A Civic prototípus újradefiniálja a Honda választékának oszlopos modelljét A Civic prototípus újradefiniálja a Honda választékának oszlopos modelljét
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1