Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Kia XCeed és az ‘Imagine by Kia’ tanulmány is iF Design díjat nyert

A Kia XCeed és az ‘Imagine by Kia’ tanulmány is iF Design díjat nyert

2020. február 13.
A Kia XCeed crossover és a márka ‘Imagine by Kia’ nevű tanulmányautója is iF Design díjat nyert 2020-ban. Mindkét modell kiváló példája a Kia dizájn-központú termékfejlesztési gyakorlatának, és egyszersmind a márka elektromobilitás iránti elkötelezettségének is.

A Kia XCeed és az ‘Imagine by Kia’ tanulmány is iF Design díjat nyert

A ‘Professzionális Koncepció’ kategóriában győzedelmeskedő ‘Imagine by Kia’ tanulmány remekül példázza a Kia elektromos hajtások iránti elkötelezettségének. A 2019-ben bevezetett XCeed a ‘Termék’ kategóriában győzött.

A kettős siker a Kia formatervezői és formaalkotói tudásának és képességeinek elismerése. A Kia 2010-ben nyert először iF Design díjat, és azóta minden egyes évben legalább egy modelljével az élen végzett valamelyik kategóriában. Az idei elsőségekkel együtt a márka immár 20 iF Design díjat tudhat magáénak.

“A Kia régen elkötelezte már magát a folyamatos minőségjavítás és a minél teljesebb vásárlói élmény megvalósítása mellett.” Mondta Karim Habib, a Kia formatervező központjának vezetője. “Az XCeed crossover és az ‘Imagine by Kia’ is e szemlélet eredménye. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra és arra, hogy erőfeszítéseinket világszerte piaci sikerek koronázzák.”

‘Professzionális Koncepció’ díj az Imagine by Kia tanulmánynak

Az ‘Imagine by Kia’ tisztán elektromos hajtású négyajtós tanulmánymodell, amely egyszerre hordozza magán a lendületes szedánok, a sportos szabadidő-autók és a többcélú crossoverek vonalait.

A Kia XCeed és az ‘Imagine by Kia’ tanulmány is iF Design díjat nyert

A tervezők szándéka egy a megszokott kategóriák felett álló forma megalkotása volt, ugyanakkor a tanulmány megjelenését komolyan meghatározza hajtásláncának milyensége: az új-generációs elektromos hajtás akkumulátora ugyanis indukciós töltésű, ezért mélyen ül, az autót tengelyenként egy-egy villanymotor hajtja. Az ‘Imagine by Kia’ tanulmányt a tavalyi Genfi Autószalonon láthatta először a nagyközönség.

2020-ban a Kia még inkább az emisszió mentes, elektromos hajtás felé fordul. A 21. század motorizációjának képviselőjeként az ‘Imagine by Kia’ tovább viszi a márka több jellegzetes formaelemét ugyanakkor műszaki tartalma nem csak tiszta és modern, de izgalmas is.

Kia XCeed – újabb sikeres sorozatmodell

A ‘Termék’ kategóriában díjazott Kia XCeed crossover (CUV) a sportos szabadidő-autók praktikumát hozza össze a szintén sportos ötajtósok élvezetes kezelhetőségével. Így tökéletes választ ad azon európai vásárlók igényeire, akik a hagyományos szabadidő-autóknál több élvezetre és több dinamikára vágynak a használat és a megjelenés szintjén egyaránt.

A hagyományos SUV-k alternatívájaként az új CUV hasonló helykínálat mellett nyújt jóval több vezetési élményt. Sportosan vezethető, ugyanakkor komfortos, és emelt üléshelyzetéből adódóan jobban átlátható belőle a forgalom, mint egy hagyományos ötajtósból.

Az XCeed kifejezetten az európai vásárlók igényeinek figyelembevételével született a Kia frankfurti fejlesztőközpontjában; újat, frisset, különlegeset kínál az európai piacokon. Az XCeed hagyományos hajtásláncú változatai már 2019 óta kaphatók, az első elektromos hajtással is kiegészített változat (a Plug-In Hybrid) még 2020 első félévében megérkezik.

Az XCeed győzelmével, a ‘Termék’ kategóriában, immár az új Ceed család minden tagja iF Design díjazott, hiszen 2019-ben az ötajtós, a Sportswagon, és ProCeed is díjat nyert.

Kulcsszavak: díj, iF Design, kia, XCeed
 
red dot dizájn díjat nyert az itthon egyre kedveltebb új Mazda6 red dot dizájn díjat nyert az itthon egyre kedveltebb új Mazda6 Az Audi kettős győzelme a „2016. Év Összkerékhajtású Autója” szavazáson Az Audi kettős győzelme a „2016. Év Összkerékhajtású Autója” szavazáson Crossover is lesz a Kia Ceedből Crossover is lesz a Kia Ceedből Európa legjobbjának választották meg a Peugeot 508 formatervezőjét Európa legjobbjának választották meg a Peugeot 508 formatervezőjét Hármas győzelem, a Kia Ceed, a Ceed kombi és a ProCeed is formatervezési díjat nyert Hármas győzelem, a Kia Ceed, a Ceed kombi és a ProCeed is formatervezési díjat nyert
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1