Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A GreenGo flottája egy részét mostantól idősek segítésére használja

A GreenGo flottája egy részét mostantól idősek segítésére használja

2020. március 24.
A koronavírus okozta helyzetben a GreenGo autómegosztó elektromos autóflottájának egy részét felajánlotta a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság részére, hogy segítse a munkájukat az idősek ellátásának megszervezésében.

A GreenGo flottája egy részét mostantól idősek segítésére használja

Emellett bárki, aki a rendkívüli helyzetben közlekedni szeretne Budapesten, ingyenesen regisztrálhat a GreenGonál, illetve mindenki 30%-os menetdíjkedvezményben részesül - í­rja a portfolio.hu.

„A mostani helyzetben abban szeretnénk segíteni a budapestieket, hogy a tömeget elkerülve biztonságban intézhessék el halaszthatatlan ügyeiket. Ezért döntöttünk úgy, hogy határozatlan időre eltöröljük a regisztrációs díjat, illetve bárki, aki használja a flottánkat, 30%-os menetdíjkedvezményt kap”

– mondja Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője.

A GreenGo az autómegosztók közül elsőként a koronavírus megjelenésekor azonnal változtatott a tisztítási protokollján. A szokásos rutin takarítás mellett extra, kétnaponkénti antivirális, antibakteriális és gombaellenes fertőtlenítést vezetett be. Ahhoz, hogy a greengózás járványügyi szempontból is biztonságos maradhasson, arra kérték a felhasználókat, ha betegek lennének vagy a betegség tüneteit tapasztalják, autózás helyett hívják fel háziorvosukat vagy a lakossági információs vonalat a 06 80 277 455 vagy a 06 80 277 456-os számon.

„A rendkívüli helyzetben mi is szeretnénk segíteni, ezért a jelenlegi, kizárólag elektromos autóból álló flottánk egy részét felajánlottuk az időseket segítő Fővárosi Rendészeti Igazgatóságnak. Ma átadjuk nekik az autókat, kizárólagos használatra” – tette hozzá Michaletzky Bálint.

A GreenGo flottája egy részét mostantól idősek segítésére használja
Kulcsszavak: autómegosztó, elektromos autó, GreenGo
 
A BMW Group magasabb fokozatba kapcsolja az elektromos mobilitás térnyerését A BMW Group magasabb fokozatba kapcsolja az elektromos mobilitás térnyerését Új elektromos autót épít a Ford, megszorongatná vele a Teslát Új elektromos autót épít a Ford, megszorongatná vele a Teslát Magyarország már harcolhat a Tesla európai gigagyáráért! Magyarország már harcolhat a Tesla európai gigagyáráért! London utcáin a Jaguar első elektromos autója London utcáin a Jaguar első elektromos autója A Volkswagen ID.R új elektromos rekordot állít fel a Nürburgringen A Volkswagen ID.R új elektromos rekordot állít fel a Nürburgringen
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1