Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

Hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

2020. április 06.
Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon.

Hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

"A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját" - fogalmazott a kormányfő. Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése - tette hozzá.

Orbán Viktor tájékoztatása szerint a kormány vasárnap a helyzet megoldása érdekében rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlönyben még a nap folyamán megjelenik. Ennek értelmében hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon - közölte a kormányfő.

Hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás
Kulcsszavak: koronavírus, Magyarország, parkolás, parkoló
 
A Ford ismét a legkedveltebb autómárka hazánkban A Ford ismét a legkedveltebb autómárka hazánkban Új szabályok lépnek életbe az európai légiközlekedésben Új szabályok lépnek életbe az európai légiközlekedésben Összefogtak a Ford magyarországi márkakereskedései, hogy együtt segítsenek az egészségügyi dolgozóknak Összefogtak a Ford magyarországi márkakereskedései, hogy együtt segítsenek az egészségügyi dolgozóknak Az új autók eladása 11 százalékkal nőtt 2017 decemberében Az új autók eladása 11 százalékkal nőtt 2017 decemberében A Porsche újraindítja a sportautók gyártását A Porsche újraindítja a sportautók gyártását
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1