Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Újabb gumiteszten nyert a Continental PremiumContactTM 6

Újabb gumiteszten nyert a Continental PremiumContactTM 6

2020. április 07.
A Continental nyári gumiabroncsa végzett az első helyen az orosz Za Rulem autómagazin tesztjén. Újabb győzelem a teszteken elért sikerek sorában.

Újabb gumiteszten nyert a Continental PremiumContactTM 6

A németországi autóklubok és autómagazinok által végzett tesztek során elért sikeres teljesítmények után a PremiumContactTM 6 most az orosz Za Rulem autómagazin nyárigumi-tesztjén is az első helyen végzett (2020/3. szám). „A legjobb gumiabroncs száraz úton fékezéshez, a legjobb kezelhetőséget nyújtja vizes és száraz körülmények között, illetve a zajkibocsátás teszten is a legjobbnak bizonyult” – foglalta össze a magazin. A szakértők 15 különböző, európai, amerikai és ázsiai gyártóktól származó 195/65 R 15 nyári gumiabroncsot vizsgáltak meg. Tesztjárműnek egy Skoda Octaviát használtak.

Az orosz autómagazin tesztjén megszerzett első hellyel a PremiumContactTM 6 újabb sikerrel bővíti a már amúgy is rendkívül meggyőző elismeréseinek listáját, melyeket idén tavasszal számos autóklub és autós magazin tesztjén elért eredményeivel érdemelt ki. Ide tartozik az Auto Zeitung (méret: 225/50 R17, 2020. február 19.) tesztjén nyújtott meggyőző teljesítmény, az ADAC, az ÖAMTC és a TCS autóklubok (méret: 225/40 R 18, 2020. február 25.) tesztjein kapott a „teszt legjobbja” értékelés, valamint az 50 különböző gumiabroncs közül az első hely megszerzése az AutoBild tesztjén (méret: 245/45 R 18, 2020. március 5.).

Újabb gumiteszten nyert a Continental PremiumContactTM 6

A PremiumContactTM 6 egy kompakt és annál magasabb kategóriájú autók számára alkalmas nyári gumiabroncs. Széles méretválasztékban gyártják és akár 300 km/h-s sebességgel is használható.

A Continental útmutató technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental 2019-ben 44,5 milliárd eurós forgalmat ért el, jelenleg a cégcsoport több mint 240 000 alkalmazottat foglalkoztat 59 országban.

A Continental Magyarországon

A Continental a világ egyik vezető technológiai vállalata, Magyarországon hét gyárral, egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel, egy logisztikai központtal, valamint egy mesterséges intelligencia fejlesztő központtal van jelen és a bérelt munkaerővel együtt több, mint nyolcezer munkavállalót foglalkoztatva az egyik meghatározó munkáltató hazánkban. A vállalat debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása 2018. harmadik negyedévében kezdődött el.

Újabb gumiteszten nyert a Continental PremiumContactTM 6

A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek műszerezés és infotainment megoldások által, valamint a járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek gyártásával és szállításával.  

Magyarországon a Continental csoport mind az öt üzleti területével jelen van. Az Önvezető Mobilitás és Biztonság (AMS), a Járműhálózat és Információ (VNI), a Gumiabroncs, az ipari megoldásokat biztosító ContiTech, valamint az elektromobilitást és meghajtási technológiát szállító Vitesco Technologies, melyekkel gyártási-, szoftverfejlesztési és kereskedelmi tevékenységet folytat Budapesten, Debrecenben Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán, valamint Budaörsön.

Gumiabroncs divízió

2018-ban a Gumiabroncs divízió a világ 24 helyszínén jelen lévő termelő, fejlesztő és kereskedelmi egységei közreműködésével, több mint 56.000 munkatárs részvételével közel 11,4 milliárd eurós forgalmat ért el. A világ egyik vezető abroncsgyártójaként a Continental a széles termékportfoliójával, illetve a folyamatos fejlesztéseivel jelentős mértékben hozzájárul a gazdaságos és környezetbarát mobilitás fenntartásához.

Motorabroncs-üzletág

A Continental a vezető motorabroncs gyártók között található. A motorabroncsok fejlesztése, tesztelése és a német gyártás a Hessen-tartományban lévő Korbachban történik. A Continental túra-, túra sport-, sport-, endúró-, cruiser-, scooter-, valamint könnyű motorkerékpárok számára gyárt gumiabroncsokat. Emellett első szerelésként számos gyártó, köztük a BMW, Husqarna, KTM és Moto Guzzi cégeknek szállít rendszeresen gumiabroncsokat. A Continental motor gumiabroncsokat leginkább Európában, Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban készülő motorkerékpárokra szerelik fel.

Személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs üzletág

A Continental Európa egyik vezető abroncsgyártója a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncsok területén, valamint a világ negyedik legnagyobb gumiabroncs-gyártója a személygépjármű-abroncsok elsőszerelés és utánpótlás piacán. A Continental a prémiumkategóriás abroncsok fejlesztése során a biztonságot befolyásoló tulajdonságok optimalizálására és a gördülési ellenállás minimalizálására helyezi a hangsúlyt.

Kulcsszavak: continental, gumiabroncs, PremiumContactTM 6
 
A Dunlop bemutatja robogók számára kifejlesztett RoadSmart III SC gumiabroncsot A Dunlop bemutatja robogók számára kifejlesztett RoadSmart III SC gumiabroncsot Akár 15 százalékkal több motoros kaland: a Dunlop bemutatja az új Trailmax Meridiant Akár 15 százalékkal több motoros kaland: a Dunlop bemutatja az új Trailmax Meridiant Bridgestone kutatás: életeket menthet a jól megválasztott gumiabroncs Bridgestone kutatás: életeket menthet a jól megválasztott gumiabroncs Virtuális sofőrképző: a Continental mesterséges intelligenciája emberi erővel ruházza fel a járműveket Virtuális sofőrképző: a Continental mesterséges intelligenciája emberi erővel ruházza fel a járműveket A jövőben közösen fejleszti az önvezető autók platformjait a Continental, a BMW, az Intel és a Mobileye A jövőben közösen fejleszti az önvezető autók platformjait a Continental, a BMW, az Intel és a Mobileye
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1