Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO

Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO

2020. április 28.
39 nappal a március 18-i leállást követően ismét készülnek a gépkocsik és a főegységek. Széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik a munkatársak egészségét.

Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO

Április 27-én, reggel 6:00 órakor újra beindult a gyártás a ŠKODA AUTO három csehországi termelési helyszínén. A KOVO szakszervezettel történt egyeztetést követően Mladá Boleslav, Kvasiny és Vrchlabí üzemeiben ismét megkezdődött a gépkocsik és főegységek gyártása, ahol a dolgozók egészségét széles körű higiéniai és biztonsági intézkedések védik.

2020. március 18-án a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a ŠKODA AUTO leállította a gyártást csehországi termelési helyszínein. 39 nappal az ideiglenes gyárbezárás után, április 27-én reggel 6:00 órakor ismét folytatódhatott a termelés.

A kiterjedt higiéniai és biztonsági óvintézkedések között szerepel egyebek mellett a dolgozók szájat és orrot fedő védőmaszkkal vagy légzőmaszkkal ellátása, de a ŠKODA AUTO emellett elegendő fertőtlenítőszert is biztosít és transzparenseken hívja fel a figyelmet az alapvető óvintézkedésekre. Utóbbiak közé tartozik például a megfelelő távolság tartása más személyektől, a tartózkodás a kézfogástól, a rendszeres kézmosás, illetve kézfertőtlenítés, valamint a „biztonságos” köhögés és tüsszentés, mindezeken túl a gyár területére lépéskor szúrópróbaszerű testhőmérsékletmérést is végeznek.

A ŠKODA AUTO a Cseh Köztársaságban működő minden termelési helyszínén szórólapokon és transzparenseken, valamint különféle digitális csatornákon tájékoztatja munkatársait az óvintézkedésekről. Ezzel párhuzamosan a menedzserek és munkahelyi vezetők az adott részlegek specifikus biztonsági óvintézkedéseit ismertetik csapataikkal.

Újraindította a termelést csehországi gyáraiban a ŠKODA AUTO
Kulcsszavak: autógyár, koronavírus, skoda
 
A magyar autóipari beszállítók erős évre számítanak A magyar autóipari beszállítók erős évre számítanak A ŠKODA világszintű kiszállításai júliusban ismét növekedtek A ŠKODA világszintű kiszállításai júliusban ismét növekedtek Egy ország négy keréken Egy ország négy keréken Megkezdődött az új városi SUV, a ŠKODA KAMIQ gyártása Megkezdődött az új városi SUV, a ŠKODA KAMIQ gyártása A vonat nem vár: hatékony vasútirányítási rendszer az Audi Hungariánál A vonat nem vár: hatékony vasútirányítási rendszer az Audi Hungariánál
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1