Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez

Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez

2020. június 04.
A dinamikus négyajtós fastback frissítést, és emellett egy második karosszéria típust kap, az Arteon Shooting Brake-t. A modell átfogó frissítése új csúcstechnikát képviselő motorokkal és intelligens komfort- valamint asszisztens rendszerekkel érkezik.

Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez

Az Arteon a Volkswagen Gran Turismo modellje - avantgárd, energiával teli és hatékony. A Volkswagen most először nyújt bepillantást az új Arteon részleteibe. A klasszikus Gran Turismo mellett a jövőben egy második modellváltozat is elérhető lesz Shooting Brake formában. Ez a modell dinamikus és elegáns, és lenyűgözően mutatja egy kombi rugalmas koncepcióját. Klaus Bischoff, a Volkswagen-csoport és a Volkswagen márka vezető formatervezője: „Az Arteon Shooting Brake segítségével új egyensúlyt teremtettünk a sebesség, az erő és a tér között.”

A Volkswagen a modellcsalád jelentős frissítését mutatja meg a két Arteon változat bevezetésekor. A jármű utasterében az Arteon teljesen új vezetői környezetet kap, amely megfelel ezen modellek exkluzív megjelenésének. A legújabb moduláris infotainment mátrix (MIB3) rendszereket integrálták a lehető legjobb csatlakoztathatóság biztosítása érdekében. Technológiai szempontból a hajtásláncok választékát is átalakították.

Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez

Minden motor magas hatékonysággal, alacsony kibocsátással és nagy nyomatékkal rendelkezik. Ezt a maximális hatékonyságot innovatív, jövőorientált motor- és emissziós technológiákkal érik el. Ezen felül az avantgárd modell sorozatban is bemutatkoznak az intelligens asszisztens rendszerek.

Egy példa: a „Travel Assist” rendszernek köszönhetően, az új Arteonban szükség esetén először lesz lehetőség - a rendszer korlátain belül - az erősen támogatott vezetésre. Különösen a hosszútávú utakra tervezve, ezek a Volkswagen modellek a vezető felügyelete mellett képesek átvenni a kormányzást, a gyorsítást és a fékezést 210 km / h sebességig.

Az Arteon és az Arteon Shooting Brake világpremierje és további részletes információk júniusban lesznek elérhetők.


Kulcsszavak: Arteon, bemutató, új modell, volkswagen
 
500 ezer Audi TT – egy különleges TTS modell a jubileum alkalmából 500 ezer Audi TT – egy különleges TTS modell a jubileum alkalmából Első tények az új Arteonról: Beharangozó a június 24-i virtuális világpremierhez Felülmúlta a várakozásokat a Volkswagen „electrified!” rendezvény Sportos kombi - Renault Megane Grandtour Sportos kombi - Renault Megane Grandtour Jelentős fejlesztések előtt állnak a Volkswagen márkakereskedések Jelentős fejlesztések előtt állnak a Volkswagen márkakereskedések Itthon is bemutatkozik a megújult Ford Mondeo új hibrid hajtású kombi változata Itthon is bemutatkozik a megújult Ford Mondeo új hibrid hajtású kombi változata
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1