Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási módot kínáló prémium márkák között

A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási módot kínáló prémium márkák között

2020. július 08.
A márka 2015-ös megszületésekor kihirdetett elektrifikációs stratégiája eredményeként a DS Automobiles mára a legalacsonyabb CO2 -kibocsátással büszkélkedhet a többféle hajtási módot kínáló prémium autómárkák között. 

A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási  módot kínáló prémium márkák között

A 100%-ban elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 300 LE-s, összkerékhajtású DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4  modelleknek köszönhetően a DS Automobiles átlagos CO2 - emissziója 80 g/km volt 2020 első félévében.

A DS Automobiles elkötelezett az energetikai átállás iránt. A Formula E-ben megszerzett tapasztalatnak köszönhetően (A DS TECHEETAH és Jean-Éric Vergne világbajnoki címei) az E-TENSE paletta ma referencia az igen aktív elektromos és hibrid prémium piacon. A versenysportban megszerzett szaktudás sokat segített azoknak a versenyképes technológiai megoldásoknak a kialakításában, amelyek az CO2 -kibocsátás csökkentését és az ügyfelek elégedettségét szolgálják.

A DS 3 CROSSBACK és a DS 7 CROSSBACK 2019 óta érhetők el elektromos/hibrid hajtáslánccal is. A DS 9 limuzin jövőre érkezik zömében tölthető hibrid erőforrásokkal, 225-360 LE teljesítménnyel.

A többféle hajtási módot kínáló prémium márkák rangsorában a DS Automobiles az élre került 79,9 g/km-es CO2 átlagával, az első félévet tekintve. Egyetlen másik prémium gyártó sem fért be 110 g/km alá.

A DS 3 CROSSBACK et de DS 7 CROSSBACK modellek hatékonysága a "multienergia" platformoknak, az alkalmazott technológiáknak, valamint a tömegcsökkentésnek köszönhető.

A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási  módot kínáló prémium márkák között
Kulcsszavak: DS 3 Crossback, DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 Crossback, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, DS 9, DS Automobiles, elektromos, hibrid
 
Már a Hungaroringen is lehet az elektromos autót tölteni Már a Hungaroringen is lehet az elektromos autót tölteni A Ford elkötelezett a jövőkutatás iránt A Ford elkötelezett a jövőkutatás iránt A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási módot kínáló prémium márkák között Vasárnap reggel Jazzy Street - …és talán ezen a hétvégén nem mos el minket az eső sem…. 2025-től olcsóbbak lehetnek az elektromos autók, mint a benzinesek 2025-től olcsóbbak lehetnek az elektromos autók, mint a benzinesek A DS Automobiles-É a legalacsonyabb a CO2-kibocsátás a többféle hajtási módot kínáló prémium márkák között Egységes töltője lesz a villanyautóknak
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1