Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Az ABB és a Green.TV  elektromos autóvásárlásra buzdítja az autósokat

Az ABB és a Green.TV elektromos autóvásárlásra buzdítja az autósokat

2020. augusztus 14.
Egy hónappal az Elektromos Járművek Világnapja előtt, amelynek célja világszerte az e-mobilitás megünneplése, arra kérik a felhasználókat, tegyenek online ígéretet arra, hogy a következő járművük elektromos hajtású lesz.

Az ABB és a Green.TV  elektromos autóvásárlásra buzdítja az autósokat

Az ABB és a Green.TV által kezdeményezett, idén először megtartandó Elektromos Jármű-vek Világnapja világszerte az e-mobilitás ünnepe lesz. Az elektromos járművek jelenlegi és leendő vezetőire fókuszáló Elektromos Járművek Világnapja kezdeményezés célja, hogy a felhasználók jobban megismerjék az e-járművek előnyeit, és reflektorfénybe állítsa az e-járművek térnyerésének fontosságát.

Az Elektromos Járművek Világnapja kezdeményezés stábja arra kéri majd a járművezető-ket, hogy tegyenek online vállalást, miszerint a következő járművüknek elektromos hajtású gépkocsit vásárolnak. Ezek a vállalások kézzelfogható módon bizonyítanák, hogy az Elektro-mos Járművek Világnapja miként ösztönzi az elektromos járművek döntő szerepének elisme-rését a fenntartható közlekedés előmozdításában. 

Frank Muehlon, az ABB E-mobilitási Infrastruktúra-megoldások globális üzletágának vezetője így nyilatkozott: „Az ABB Energetika divíziója a zéró kibocsátást célzó küldetéséhez hűen, elkötelezett amellett, hogy mindenki számára tisztább és zöldebb társadalmat alakítsunk ki. Az Elektromos Járművek Világnapja rávilágít arra, hogy szükség van az elektromos jármű-vek szélesebb körű használatára, és reményeink szerint lökést ad majd annak a világméretű mozgalomnak is, amely támogatja a kibocsátásmentes közlekedés jövőbeni térnyerését. 

Az ABB és a Green.TV  elektromos autóvásárlásra buzdítja az autósokat

Az e-mobilitás terén globális piacvezető ABB elkötelezett a szektoron belüli innováció további erősítése, valamint az elektromos járművek szélesebb körű elfogadásának támogatása mel-lett.  Az egyedülálló villamosítási szakértelemmel rendelkező ABB már több mint 14 000 DC villámtöltőt értékesített a világ több mint 80 országában. Az ABB a fenntartható közlekedési megoldások nemzetközi elterjesztésében szerzett érdemeiért nemrég vehette át a Global E-mobility Leader 2019 díjat.

Ade Thomas, a Green.TV médiavállalat alapítója így nyilatkozott: „Azt szeretnénk, hogy az Elektromos Járművek Világnapja ráirányítsa a figyelmet az éghajlatváltozással és a levegő tisztaságával kapcsolatos sürgető kérdésekre, illetve a világnapon mindenkit arra kérünk, hogy kötelezze el magát e-jármű vásárlása és vezetése mellett, amivel hozzájárul a fenn-tartható jövő eléréséhez.”

Az Elektromos Járművek Világnapját szervezők együttműködnek más partnerekkel és az e-mobilitási szektor vezető szereplőivel is, hogy az EV Világnapot egy nemzetközi e-mobilitási mozgalommá fejlesszék.
 
Az Elektromos Járművek Világnapja további partnerei között található az e-járműveket és ezekhez kapcsolódó technológiát gyártó Mahindra Electric Mobility, az elektromos járműveket gyártó Polestar, az Egyesült-Királyság hat legjelentősebb energetikai cége közé tartozó SSE, valamint az elektromos járműveket gyártó kínai cég, a NIO is.  


Kulcsszavak: ABB, e-mobilitás, elektromos autó
 
Az új Fiat Centoventi tanulmány: „demokratikus“ válasz az elektromobilitásra Az új Fiat Centoventi tanulmány: „demokratikus“ válasz az elektromobilitásra A Volvo Cars és a Polestar bemutatja az új Polestar Engineered elektromos teljesítménynövelő csomagot A Volvo Cars és a Polestar bemutatja az új Polestar Engineered elektromos teljesítménynövelő csomagot Extrém teszten az Audi e-tron: kivételes prototípus a legendás „Streif” sípályán Extrém teszten az Audi e-tron: kivételes prototípus a legendás „Streif” sípályán Alacsonyfeszültségű hibrid autók bevezetését tervezik Kínában Alacsonyfeszültségű hibrid autók bevezetését tervezik Kínában Januártól éjszakai árammal is tölthetők az elektromos autók Januártól éjszakai árammal is tölthetők az elektromos autók
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1