Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

2020. szeptember 14.
A PEUGEOT 5008 SUV 2017-es bemutatkozása óta több mint 300.000 példányban talált gazdára, azaz Európában és a kontinensen kívül is kereskedelmi sikertörténetnek számít.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV
A PEUGEOT most büszkén mutatja be az új PEUGEOT 5008 SUV-ot.  A megújult modell stílusa merész, tekintélyt parancsoló és modern, már a jövő formatervezési irányvonalait határozza meg: megújult orr-rész, új, Full LED hátsó fényszórók, új karosszériaszínek és a vadonatúj „Black Pack” csomag.

Az új PEUGEOT 5008 SUV bővelkedik a legújabb generációt képviselő technológiai megoldásokban: az új PEUGEOT i-Cockpit® még tökéletesebb megjelenésű műszerfallal és szintén új, 10 collos HD érintőképernyővel fokozza a high-tech érzést, míg a legfrissebb vezetést segítő rendszerek minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújtanak.

Az új PEUGEOT 5008 SUV rendkívül sokoldalú: a mindennapokban ugyanúgy hű társ, mint a szabadidős elfoglaltságokban. Szinte végtelenül alakítható, 7 személy szállítására is alkalmas úgy, hogy sem a vezetési élmény, sem pedig az utazási kényelem nem szenved csorbát.

Az új PEUGEOT 5008 SUV-ban is bemutatkozik a márka új felszereltségiszint-struktúrája, amelyet a  PEUGEOT 308-ban ismerhettünk meg. A három kiviteli szint között egy-egy jellegzetes „csomaggal” tehetünk még finomabb, egyedi különbséget.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

Az új PEUGEOT 5008 SUV egyes országokban a PEUGEOT STORE internetes felületen is megrendelhető lesz – itt nem csupán a vásárlást, de a használt autó beszámítását, a finanszírozási szerződést és a szállítási módot is 100%-ban online tudjuk intézni.

Merész dizájn

Az új PEUGEOT 5008 SUV orr-része továbbra is úttörő formatervezési megoldás, tökéletesen egyedi és merész. A tekintélyes, prémium színvonalú vonalvezetés a modernitás új szakaszát jelenti.

A keret nélküli hűtőrács hipermodern, ugyanakkor finom vonalú, a fényszórók alatt kis szárnyakban végződik, így formai egységbe vonja az orr-rész minden egyes alkotórészét. A motorháztető alsó vonalának közepét a modell neve díszíti büszkén – ez a megoldás a PEUGEOT teljes kínálatára kiterjed majd.

Az új lökhárítóba épített, ragyogó fekete légterelők és a fényezett védőszegély a modell dinamikus jellegét emelik ki, már az első felszereltségi szinten is.

A GT és a GT Pack változatokon egyedi hűtőrács jelenik meg, amely tovább erősíti a prémium jelleget.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

Újratervezték az első fényszórókat is: az agresszívabb tekintet szakít az eddig megszokott stílussal. Már a belépő szinten LED-es technológia működik, a fényszórótestek vonalai pedig igen élesen, csipesz-szerűen összetartó nappali fényekben végződnek. Ez a sajátságos világítás tökéletesen illeszkedik a PEUGEOT jelenlegi stílusához, első pillantásra felismerhetővé teszi a modellt.

A GT csomag már Full LED fényszórókat kínál, amelyek még dobnak egyet a különleges, high-tech megjelenésen. Ebben a változatban továbbfejlesztett nappali fény és kanyarfényszóró is található, utóbbi akár 90 km/h sebességnél is segíti a biztonságos kanyarodást. Fontos újdonság, hogy a hagyományos ködfényszórók helyett a modellben az úgynevezett „Foggy Mode” funkció kapott helyet. A Full LED fényszórókba integrált megoldás csökkentett fényerővel aktiválja az országúti világítást akkor, amikor bekapcsoljuk a hátsó ködlámpákat.

A hátsó fényszórók – köztük a tolatólámpa –  is megkapták a Full LED technológiát, a márkára jellemző oroszlánkarmok pedig 3D-ben jelennek meg, így téve egyedivé a modell hátsó részét. Az irányjelzők futófényesek.

A hátsó fényszórókat átlátszó, füstszínű búra védi, amely meghosszabbítja a csomagtér mentén húzódó fekete díszsávot, optikailag szélesítve az autót.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

A GT változatban lesz elérhető az új, 19 collos gyémántfényű „San Francisco” könnyűfém keréktárcsa – ez is a verzió exkluzív mivoltát erősíti.

Maga a GT logó is megújult, az első sárvédőkön és a csomagtérajtón egyaránt.Az új i-Cockpit® élménye

A PEUGEOT 5008 sikerében mindig nagy szerepe volt a látványos utastérnek. Az új PEUGEOT 5008 SUV-ba továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit® került, amely még modernebb, még inkább prémium minőségű.

A 12,3 hüvelykes digitális műszeregység teljes egészében személyre szabható, egyedileg beállítható. A „Normally Black” elnevezésű technológia jegyében készült digitális kijelző az éles kontrasztoknak köszönhetően minden eddiginél könnyebben olvasható.

Az új, 10 hüvelykes központi HD érintőképernyő hét, zongorabillentyűszerűen elhelyezett gomb – az úgynevezett „toggles switches” – segítségével működik. Az elegáns megjelenésű berendezésen bármikor közvetlenül elérhetjük a legfontosabb kényelmi szolgáltatásokat: az audiorendszert, a légkondicionálót, a hangvezérléssel működő 3D navigációs rendszert, az autó beállításait, a telefont, a mobilalkalmazásokat és a vészvillogót.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV

Az automata váltós változatokon a középkonzolon találjuk a vezetési mód megválasztására szolgáló gombot, mellyel a Normal, a Sport és az Eco mód között választhatunk.

Az új PEUGEOT 5008 SUV kívülről nézve a C szegmens SUV modelljei között az egyik legméretesebb. És minden egyes plusz centiméter az utastér kényelmét, az optimális felépítést szolgálja.

Kreatív és minőségi kínálat

Az új PEUGEOT 5008 SUV dizájn és felszereltség tekintetében is új rendszert teremt, amely egyszerre egyszerűsíti a különböző felszereltségi szintek közötti eligazodást, valamint árnyaltabbá, gazdagabbá teszi az egyes szinteket.

Az új verzióstruktúra három kiviteli szintre épül. Minden egyes szinthez elérhető egy kiegészítő, köztes szint: ezek a megfelelő nevű „csomagban” olyan elemeket kínálnak, amelyek révén az erre nyitott ügyfelek új kényelmi, esztétikai vagy praktikus funkciókkal gazdagíthatják autójukat. A teljes kínálat a következőképpen alakul.

Az új PEUGEOT 5008 SUV-nak a vérében van az élvezetes vezetés: úttartása példás, komfortja prémium színvonalú, kiemelkedően kellemesen vezethető, 11,2 méteres fordulókörének köszönhetően pedig városban is tökéletesen manőverezhető.

Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV


Kulcsszavak: bemutató, Peugeot, Peugeot 5008, új modell
 
Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV Az új Ford Mondeo megérzi a veszélyt A Volkswagen a T-Cross modellel bővíti majd SUV palettáját A Volkswagen a T-Cross modellel bővíti majd SUV palettáját Környezetbarát nagyvas - Kia Telluride Környezetbarát nagyvas - Kia Telluride Megújul a 7 személyes Peugeot 5008 SUV Meghozta első eredményeit a PSA Peugeot Citroen “Back in the Race” stratégiai terve BMW premier a Frankfurti Autószalonon BMW premier a Frankfurti Autószalonon
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1