Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Hibrid hajtáslánccal érkezik a Renault Arkana Európába 2021-ben

Hibrid hajtáslánccal érkezik a Renault Arkana Európába 2021-ben

2020. szeptember 23.
Az új Renault Arkana, a Renault eredeti SUV kupéja hibrid hajtáslánccal érkezik Európába. A karakteres személyiséggel felruházott új Renault Arkana ötvözi a vezetési élményt, a kényelmet és a tágasságot a márkára oly jellemző stílusjegyekkel.

Hibrid hajtáslánccal érkezik a Renault Arkana Európába 2021-ben

A Renault sportos és dinamikus SUV kupéja különböző vezetéstámogató technológiákkal gazdagon felszerelve, E-TECH hibrid verzióval érkezik Európába, az új R.S. Line csomaggal pedig mindez még jellegzetesebb és dinamikusabb kivitelben lesz elérhető.

A harmonikus, elegáns és robusztus stílust ötvöző jegyeivel az új Renault Arkana szakít az európai SUV-kép hagyományaival, hiszen a szélesebb közönséget megszólító márkák közül elsőként rendelkezik olyan megjelenéssel, ami korábban a prémium járművekre volt jellemző. Az új modell, amely a világszerte gyorsan növekvő SUV-piac egyik képviselője a márka kompakt kínálatát (Mégane, Kadjar és Scénic) erősíti.

Az Új Renault Arkana belső tere mind a helykínálat, mind pedig a tárolókapacitás szempontjából ideális a családok számára is. A digitális műszerfal színes kijelzőjének, valamint a középkonzolba épített érintőképernyőjének köszönhetően kategóriájának egyik legnagyobb kijelző felületével büszkélkedhet. A vezető pedig teljesen high-tech környezetben foglalhat helyet, amelyet fokoz a minőség és a kényelem érzete.

Hibrid hajtáslánccal érkezik a Renault Arkana Európába 2021-ben

Az új Renault Arkana szegmenséhez képest új hibridmotor-kínálattal lesz elérhető: a 140 lóerős E-TECH Hybrid motorral, valamint 1,3 TCe 140, illetve TCe 160 benzinmotorral, amely egy 12V-os akkumulátorral szerelt 1.3 literes TCe mikrohibrid motorral egészül ki.

Az E-TECH Hybrid technológia, amely a Clio-ban, Captur-ben és a Mégane-ban már megtalálható, olyan Renault-újításon alapszik, amelyhez több mint 150 szabadalmat jegyzett be a gyártó, és amely a Groupe Renault elektromosjármű-fejlesztés terén és a Formula-1-ben szerzett tapasztalatain alapszik.

Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

Hibrid hajtáslánccal érkezik a Renault Arkana Európába 2021-ben
Kulcsszavak: Arkana, bemutató, hibrid, renault, suv
 
Detroitban volt a  Cross Coupé GTE világpremierje Detroitban volt a Cross Coupé GTE világpremierje A teljes egészében új fejlesztésű Touran hosszabbá, szélesebbé és alacsonyabbá vált A teljes egészében új fejlesztésű Touran hosszabbá, szélesebbé és alacsonyabbá vált A BMW a 2013-as Frankfurti Autószalonon A BMW a 2013-as Frankfurti Autószalonon A ŠKODA AUTO legyártotta KAROQ kompakt SUV-modellje 250 ezredik példányát A ŠKODA AUTO legyártotta KAROQ kompakt SUV-modellje 250 ezredik példányát Hivatalos fotókon a vadonatúj Lexus RC Hivatalos fotókon a vadonatúj Lexus RC
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1