Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Siemens Mobility nyerte a 2020. évi Német Mobilitási Díjat

A Siemens Mobility nyerte a 2020. évi Német Mobilitási Díjat

2020. október 12.
A Siemens Mobility "RRX – digitálisan és optimálisan hálózatba csatlakoztatott" projektje elnyerte a Német Mobilitási Díjat 2020-ban.

A Siemens Mobility nyerte a 2020. évi Német Mobilitási Díjat

A projektet magas rangú szakértőkből álló zsűri mintegy 300 pályázó közül választotta ki. A zsűri szerint a projekt értékes hozzájárulás a rugalmas, teljes mértékben hálózatba rendezett és jövőorientált mobilitás eléréséhez és ragyogó példája az üzleti vállalkozásoknak otthont adó Németország erejének.
 
"Az RRX projekt révén sikerrel valósítottunk meg egy digitálisan hálózatba csatlakoztatott nagyteljesítményű mobilitási megoldást a Rajna-Ruhr régióban élő mintegy tíz millió ember számára" mondta Gerhard Greiter, a Siemens Mobility Északkelet Európai Vezérigagatója. "Ebben a projektben minden digitálisan hálózatba van kötve: vonatok, szervizközpontok, logisztikai központok és az alkalmazottak. A vonatok jobb menetrendi pontossága és közel 100 százalékos rendelkezésre állása kiemeli a projekt sikerét."
 
A Rajna-Ruhr Express projekt már méreteinél fogva és az innováció mértéke miatt is egyedülálló. Ugyanaz a forrás biztosítja a vonatokat és a karbantartást. A Siemens Mobility összesen 84 korszerű Desiro HC regionális vonatot szállít és 2050-ig vállalja karbantartásukat és javításukat is. A megrendelésben szereplő utolsó vonatot idén szállítják ki. Az RRX egy igazi regionális projekt: A gyártást, a teszteket és a karbantartást a Siemens észak-rajna-vesztfáliai telephelyein végzik.
 
A Siemens Mobility nyerte a 2020. évi Német Mobilitási Díjat  

A Német Mobilitási Díjról
 
Az idei innovatív mobilitási verseny mottója: "Intelligens utazás: Együtt. Hálózatban. Mozgásban." Több mint 300 startup, cég, üzleti szövetség és kutatóintézet nyújtotta be projektjeit az idei díjra szerte Németországban. A verseny tíz nyertesét az üzleti élet, a tudományok, a társadalom és a politika magas rangú szakértőiből álló zsűri választotta ki. Az ünnepi díjátadó ünnepségre novemberben kerül sor.
 

Kulcsszavak: díj, elismerés, Siemens, vonat
 
A DAF 2016-os Commercial Fleet Awards díjakat kapott A DAF 2016-os Commercial Fleet Awards díjakat kapott BKK: elutasította a bíróság a Skoda keresetét BKK: elutasította a bíróság a Skoda keresetét Red Dot díjat nyert az új Mazda CX-30 és MX-30 Red Dot díjat nyert az új Mazda CX-30 és MX-30 Az új SEAT Leon az év legjobb autója az Unidad Editorial Kiadó szerint Az új SEAT Leon az év legjobb autója az Unidad Editorial Kiadó szerint Az új MINI nyerte a 2018-as „Autonis” díjat Az új MINI nyerte a 2018-as „Autonis” díjat
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1