Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

2020. október 15.
A Hyundai Motor Group (a továbbiakban Cégcsoport) a mai napon bejelentette, hogy Euisun Chung ügyvezető alelnök urat kinevezték a Cégcsoport elnöki tisztjére. Mong-Koo Chung elnök úr ezzel egy időben a tiszteletbeli elnök címet kapta meg.

Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

A Hyundai Motor Company, a Kia Motors Corporation és a Hyundai Mobis Co. igazgatótanácsai egyaránt rendkívüli gyűlést tartottak meg, amelyen megvitatták a beiktatást. Minden érintett igazgatótanács egyhangúlag támogatta Euisun Chungnak a Cégcsoport új elnökévé történő kinevezését.

Euisun Chung vezetésével új fejezet nyílik a Hyundai Motor Group történetében. Az ´Együtt egy jobb jövő érdekében´ jövőkép szellemében tevékenykedve a Cégcsoport olyan kulcsfontosságú technológiákat fejleszt ki, illetve képességekre tesz szert, amelyek révén sikeresen küzdhet meg a piacon megjelenő bizonytalansági tényezőkkel, beleértve a COVID-19 pandémiát.

A beiktatását követően Euisun Chung elmondta, hogy a Cégcsoport a jövőben négy alapvető értékre koncentrálva végzi tevékenységét: ezek az ´ügyfelek´, az ´emberiség´, a ´jövő´ és a ´társadalmi hozzájárulás.´


Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

Minden célkitűzésünknek, minden erőfeszítésünknek ügyfélközpontúnak kell lennie. Az ügyfelek boldogsága felé vezető első lépés, hogy olyan tökéletes minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk számukra, amelyeket lehetővé teszik, hogy saját életükkel foglalkozzanak.” – mondta a frissen beiktatott Chung elnök úr.

Chung elnök úr évek óta hangsúlyozza az ügyfélközpontúság és az ügyfélelégedettség jelentőségét.

„Az emberiség szabad mozgása és gyarapodása érdekében a világ leginnovatívabb, legmegbízhatóbb autonóm mobilitási technológiáit fejlesztjük ki, és ezeken keresztül teljességgel újszerű mobilitási élményt nyújtunk ügyfeleinknek.” – folytatta az elnök úr. Chung elnök úr áll az élén annak az átalakulásnak, amelynek eredményeként a Cégcsoport autógyártóból jövőbeli mobilitási szolgáltatóvá válik.

A Cégcsoport az ügyfelek életstílusához igazított mobilitási megoldásokat biztosít, tovább növelve piacvezető szerepét az olyan területeken, mint az autonóm mobilitás, a villamosítás, a hidrogén üzemanyagcella, a robotika, valamint a városi légi közlekedés (UAM.)

Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

A Cégcsoport és az Aptiv a közelmúltban hozta létre Motional Inc. névre keresztelt vegyes vállalatát, hogy élvonalbeli, teljesen autonóm mobilitási technológiákat fejlesszenek ki és valósítsanak meg. A vállalat világszerte partneri együttműködéseken keresztül kínál az adott térség változatos elvárásait kielégítő mobilitási szolgáltatásokat.

Chung elnök úr emellett idejekorán felismerte a hidrogénben, mint energiahordozóban rejlő, szerteágazó potenciált, és támogatta egy olyan hidrogén ökoszisztéma kiépítését, amelyben az üzemanyagcella technológiát az autóiparnál jóval szélesebb körben lehet felhasználni.

„Világszínvonalú hidrogén üzemanyagcellás technológiánkkal nem csak gépkocsikban találkozhatnak ügyfeleink: ezt az emberiség jövőjét támogató, környezetbarát energetikai megoldást a legkülönfélébb területeken lehet hasznosítani.” – mondta Chung elnök úr.

„Emellett a robotikához, városi légi közlekedéshez, intelligens városhoz és egyéb területekhez kapcsolódó fejlesztéseink révén megvalósítjuk a jövőt, amelyet megálmodtunk magunknak. Ezek az úttörő fejlesztések az életminőség és az élmények magasabb szintjét biztosítják az emberiség számára.”

Beszédében Chung elnök úr kihangsúlyozta, mennyire fontos, hogy a Cégcsoport hozzájáruljon azoknak a közösségeknek az életéhez, amelyekben tevékenykedik. Ennek kapcsán felidézte a társadalmi felelősségvállalással, illetve az eljövendő nemzedékek támogatásával kapcsolatos szerepvállalását.

„A Hyundai Motor Group célja, hogy olyan vállalatként ismerjék, amely megvalósítja az emberiség biztonságos, szabad utazásra és békés életre vonatkozó álmát, illetve munkája gyümölcsét világszerte megosztja ügyfeleivel.”

Chung gyámsága alatt a Cégcsoport belső átalakulása is végbemegy; ennek során külön hangsúlyt kap a technológiai vállalatokhoz mérhető rugalmasság és dinamizmus megvalósítása. Új elnöke vezetése alatt a Cégcsoport minden eddiginél nagyobb lendülettel igyekszik mozgásteret biztosítani munkavállalóinak és elősegíteni a horizontális kommunikációt, hogy ezáltal is támogassa az egészségesebb vállalati kultúra kialakítását.


Euisun Chung a Hyundai Motor Group új elnöke; kinevezésével új fejezet kezdődik a cégcsoport történetében

„Ha a csoport minden egyes alkalmazottja úttörőként tekint magára, és az ebből fakadó, pozitív energiát a vállalat növekedésére, az eljövendő generációk fejlesztésére fordítja, biztos vagyok abban, hogy képesek leszünk megragadni azokat a friss lehetőségeket, amelyek kivezetnek bennünket a válsághelyzetekből.” – mondta Chung. „Személy szerint olyan vállalati kultúrát szeretnék támogatni, amely nagyra értékeli a kommunikációt és az autonómiát. Elősegítem egy olyan kreatív munkakörnyezet kialakítását, ahol megbecsüljük a tehetségeket, és lehetővé tesszük, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiteljesedjenek.”

A Cégcsoport emellett karcsúsítani kívánja döntéshozatali mechanizmusát, hogy gyorsabban és átláthatóbban működjön; valamint megerősíti a fogyasztókkal folytatott kommunikációját, hogy ezzel is növelje piaci értékét.

Chung úr az elmúlt két év során ügyvezető alelnökként dolgozott a vállalatnál. Ennek során innovatív látásmódról tett tanúbizonyságot, illetve sikeresen vezette a Cégcsoport legfontosabb üzleti tevékenységeit.

A Kia Motors elnökeként ő irányította az autógyártó reformját, a gazdasági világválság során megteremtette a Hyundai Motor növekedésének feltételeit, alelnökként pedig kulcsszerepet játszott a Genesis luxusmárka sikeres bevezetésében.

A Cégcsoport frissen kinevezett tiszteletbeli elnöke, Mong-Koo Chung a közelmúltban jelentette be távozási szándékát; ekkor kérte fel Euisun Chung urat, hogy álljon a Cégcsoport élére, és teremtse meg az aktuális kihívásokon túlmutató növekedés és innováció lehetőségét.

Chung tiszteletbeli elnök úr felbecsülhetetlen szolgálatokat tett a globális autóipar fejlesztéséért, munkásságáért 2020-ban beiktatták az Autóipari Hírességek Csarnokába.

Az ázsiai gazdasági válság idején, az 1990-es években ő csatlakoztatta a Kia Motors-t a Cégcsoporthoz, és tette sikeres globális autógyártóvá a vállalatot. Szintén az ő irányítása alatt vált globális autóipari vállalattá a Hyundai és a Kia, illetve neki köszönhető, hogy Korea a nemzetközi autóipar vezető nemzetei közé emelkedett.

Azzal tette sikeressé a cégcsoportot, hogy minden más cél és szempont fölé helyezte a minőséget. Chung tiszteletbeli elnök úr szabványosított gyártóüzem-építési rendszert dolgozott ki, így gondoskodva arról, hogy a Hyundai és a Kia a világ bármely pontján azonos, kiváló minőségben gyárthassa járműveit. Emellett a világ egyik legnagyobb kutatási és fejlesztési központjának megépítésével tette még versenyképesebbé a Cégcsoportot.

Szintén Chung tiszteletbeli elnök úrnak köszönhető a fenntartható gazdálkodás új paradigmája: létrehozta a Hyundai Steel Co. integrált acélgyártó üzemet, a létező legmagasabb szintre emelve a Cégcsoporton belüli szinergiákat, és megalkotva a világ első erőforrás-cirkulációs vállalati struktúráját.

Euisun Chung elnök úr megerősítette, hogy megőrzi és folytatja Juyung Chung alapító elnök úr és Mong-Koo Chung tiszteletbeli elnök úr hagyatékát.

„Ezen hagyatékot fenntartva olyan merész, új jövőt kívánok kijelölni a Hyundai Motor Group számára, amelyben személy szerint mindannyiunknak főszerep jut.” – mondta Chung elnök úr. „Az új jövő felé vezető úton talán akadályok is várnak ránk. A Hyundai Motor Group szellemisége azonban mindig is képes volt az optimizmus és a csapatszellem elősegítése révén megvalósítani a megvalósíthatatlant.”


Kulcsszavak: elnök, Euisun Chung, Hyundai Motor, járműipar
 
Harley-Davidson ® LiveWier™ projekt élménytúra Harley-Davidson ® LiveWier™ projekt élménytúra Legördült az első Infiniti Q50 Legördült az első Infiniti Q50 A Continental 6 milliárd forintot ruház be a nyíregyházi gyáregységébe A Continental 6 milliárd forintot ruház be a nyíregyházi gyáregységébe Elégedett a Rolls-Royce és a GM a kínai piaccal Elégedett a Rolls-Royce és a GM a kínai piaccal Elektromos autók: nemsokára csökken az akkumulátorok súlya Elektromos autók: nemsokára csökken az akkumulátorok súlya
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1