Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei

A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei

2020. október 16.
A Clio E-TECH Hybrid, a Captur és a Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid modellekkel a Renault három új, ezzel a soha nem látott technológiával felszerelt jármű érkezésével folytatja az elektrifikációs offenzíváját.

A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei

A Renault több mint 10 éve tölt be úttörő és piacvezető szerepet az elektromos járművek terén, és az ebben, valamint a Formula-1-ben szerzett tapasztalatai során szerzett szakértelme teszi ma lehetővé, hogy dinamikus és hatékony hibrid hajtásláncokat kínáljon olyan járműveken, amelyek az autópiac legkeresettebb szegmenseit képviselik.

E-TECH technológia

A Renault mérnökei által kifejlesztett és szabadalmaztatott E-TECH Hybrid technológia alapját két villanymotor, egy innovatív körmös kapcsolású váltó és egy belsőégésű motor adja. Az E-TECH Plug-in Hybrid esetében az akkumulátor nagyobb kapacitással rendelkezik, azért, hogy a teljesen elektromos vezetésre még nagyobb távon legyen lehetőség a napi használat során.

A Renault hibrid technológiája az alábbi előnyöket kínálja:

- A városi utak akár 80%-át tisztán elektromos üzemmódban tehetjük meg, miközben akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhetünk el az E-TECH Hybrid motorral.

- Városban akár 65 km-t vezethetünk teljesen elektromos módban, és élvezhetjük az E-TECH Plug-in Hybrid nyújtotta elektromos autózás örömét, akár 135 km/h sebességig.

A Renault E-TECH technológia ötvözi az elektromos motor összes előnyét: csendes ugyanakkor lendületes indulás, valamint akkumulátor-töltés lassulás és fékezés közben, a nagyobb vezetési élményért.

A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei

Az ikonikus Clio most hibrid is

A Groupe Renault víziója a jövő mobilitásáról, hogy az önvezető, elektromos és magában foglalja a online kapcsolatot, ezt a képet pedig jelenleg legjobban a Clio testesíti meg. A modell egyrészt a piac egyik legmodernebb és legátfogóbb vezetéstámogató rendszer-együttesével rendelkezik, beleértve a EASY PILOT nevű rendszert (ez sávkövetést, követési távolság- és sebességtartást biztosít), ami 2. szintű önvezető funkciók közé tartozik. A 9,3”-os képernyővel és az újonnan megjelent Renault EASY CONNECT online elérést lehetővé tévő rendszerrel pedig számos multimédiás extrát kínál.

A Clio modellcsaládban először szerepel a teljesen hibrid E-TECH motor. A hagyományos belsőégésű változatok kiegészítéseként, valamint a megnövelt elektromos hatótávnak és gyors reaktivitásnak köszönhetően az indulás és a gyorsítás során egyedülálló vezetési élményt kínál, messze felülmúlva mindazokat, amelyeket a piac többi hibrid városi autójánál megszokhattunk. A hibrid technológiának köszönhetően a kényelem és a teljesítmény ötvözésével a legmagasabb szegmenshez méltó dinamikus funkciókkal áll rendelkezésre, miközben megőrzi az elmúlt 30 évben méltán elismert sokoldalúságát.

A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei

A 140 LE-s Clio E-TECH hibrid motorja emellett maximális hatékonyságot és páratlan válaszkészséget kölcsönöz a modellnek, miközben a regeneratív fékezés, az 1,2 kWh (230 V) akkumulátorok nagy töltőkapacitásával és az E-TECH rendszer hatékonyságával együtt segíti az energia optimalizálást.

A városi utakon töltött idő 80%-ában teljesen elektromos üzemmódban vezethetünk, így akár 40%-os fogyasztás-megtakarítást érhetünk el a belsőégésű motorhoz képest városi ciklusban, a vezetési szokásaink megváltoztatása nélkül. Teljesen elektromos üzemmódban a Clio E-TECH Hybrid akár 70-75 km/h sebességgel képes haladni.


Kulcsszavak: bemutató, E-TECH, plug-in hibrid, renault, új modell
 
A Mitsubishi a 2013-as Genfi Autószalonon A Mitsubishi a 2013-as Genfi Autószalonon A BMW M GmbH tovább bővíti nagyteljesítményű élsportolói összkerékhajtással felvértezett portfólióját A BMW M GmbH tovább bővíti nagyteljesítményű élsportolói összkerékhajtással felvértezett portfólióját Bemutatjuk az új PEUGEOT EnergyHub szerszámkínálatát Bemutatjuk az új PEUGEOT EnergyHub szerszámkínálatát Hamarosan érkezik az új Toyota GT86 sportkupé Hamarosan érkezik az új Toyota GT86 sportkupé A magyar piacon is bemutatkoztak a Renault hibrid modelljei Moszkvában bemutatkozott a Renault csúcskupás versenygépe
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1