Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit

A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit

2020. október 22.
A repüléstechnológiai eszközöket a Jaguar Land Rover tesztelési és fejlesztési programjainak felgyorsítása érdekében alkalmazzák. Az autógyártó egy úttörő kutatásban vesz részt, amely során az új fémeket és kompozitokat különféle, szélsőséges időjárási- és terepviszonyok között tesztelik.

A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit

A Jaguar Land Rover egy úttörő kutatási kísérletben vesz részt, hogy tesztelje a jövő járműveiben használni kívánt fejlett könnyűfémek és kompozitok képességeit. A kétéves projekt részeként a vállalat a repülőgépipar számára kifejlesztett technológiát használ annak vizsgálatára, hogy az anyagok hogyan reagálnak különböző terepeken a különböző környezeti hatásokra. A jövőbeli Jaguar és Land Rover járművekbe tervezett új fémek és kompozitok mintáit repüléstechnológiai minőségű szenzorokba építik, amelyeket a világ legszélsőségesebb fizikai körülményei között tesztelnek, Észak-Amerikán át 400,000 km-en keresztül.

Az érzékelők folyamatosan mérik az anyagok teljesítményét és megosztják az adatokat a Jaguar Land Rover brit termékfejlesztő csapatával. Ezekkel az információkkal a mérnökök pontosan megjósolhatják az anyag viselkedését a jövő járműveinek kidolgozása során – azzal a céllal, hogy a következő generációs könnyűfémek megfeleljenek a vállalat szigorú követelményeinek, valamint hosszabb élettartamúak és kiváló minőségűek legyenek.


A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit

A Jaguar Land Rover a minőségbiztosítás és a gyártás vezető szereplőivel dolgozik együtt a jövő könnyű járműveinek fejlesztésén. A hatékonyság növelése és a károsanyag-kibocsátás csökkentése kulcsfontosságú része a Jaguar Land Rover „Destination Zero” programjának: zéró károsanyag-kibocsátás, zéró baleset, zéró forgalmi torlódás.

A kutatás a Gesamtverband der Aluminiumindustrie (GDA) részét képezi.

Kulcsszavak: autógyár, fejlesztés, Jaguar Land Rover
 
"Nemzetközi Év Motorja" díjat nyert a Volkswagen TSI "Nemzetközi Év Motorja" díjat nyert a Volkswagen TSI A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit A Ford automatikus féktechnológiáját a legzsúfoltabb nagyvárosban tesztelik A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit Egy szupersportkocsi fajlagos teljesítménye és egy kisautó fogyasztása egy autóban Vízióból valóság: a fiatal berlini cég mindössze tíz hónap fejlesztés után mutatja be ride-pooling koncepcióját Vízióból valóság: a fiatal berlini cég mindössze tíz hónap fejlesztés után mutatja be ride-pooling koncepcióját A JLR a repüléstechnikában használt eszközökkel fejleszti a jövő könnyű járműveit Megemelte a budai fonódó villamosprojekt támogatási összegét a kormány
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1