Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

2020. november 17.
A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere elnyerte a tekintélyes autós zsűri, az AUTOBEST által az iparág legjobb online technológiáinak ítélt SMARTBEST 2020 díjat.

AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere az iparág élenjáró technológiai megoldásaival és a legújabb okostelefonokban alkalmazott hardverrel rendelkezik. A gyorsan reagáló és intuitív Pivi Pro rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy teljes mértékben kihasználják a Software-Over-The-Air (SOTA) technológiát, anélkül, hogy lassítanák a zenei adatfolyamot vagy az alkalmazásokhoz való útközbeni csatlakozást.

A mindig aktív és mindig online Pivi Pro rendszer a Jaguar és a Land Rover modellek digitális rendszerközpontjaként működik, nagy felbontású érintőképernyője pedig lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a legújabb okostelefonokkal megegyező hardveres kapacitással vezérelhessék a jármű minden paraméterét. Ezenkívül egyszerre két mobileszközt csatlakoztathatnak az infotainment fejegységhez Bluetooth használatával, így a sofőr és az utas egyidejűleg élvezheti a kihangosító funkció előnyeit, anélkül, hogy cserélgetni kellene a kapcsolatokat.

Dan Vardie, az AUTOBEST elnöke elmondta: „Ez az egyik legkívánatosabb díj, amelyet az iparágban elérhető legjobb technológiákért ítélünk oda. Ebben az évben a Pivi Pro bebizonyította, hogy a versenytársak fedélzeti csatlakoztatott technológiái nem veszélyeztetik a pozícióját, nem is beszélve működése egyszerűségéről, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr a vezetésre összpontosítson, a kijelzőn legfeljebb két kattintással hozzáférve a gyakran használt funkciók 90%-ához”.

AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

Peter Virk, a Jaguar Land Rover jövőbeli technológiákért és az online megoldások fejlesztéséért felelős igazgatója hozzátette: „A Pivi Pro a szoftverfejlesztő csapataink hihetetlen munkájának bizonyítéka, és örülünk, hogy ezzel a díjjal elismerték az erőfeszítéseiket. Legújabb autóink olyan digitális kapacitással rendelkeznek, hogy az ügyfelek kapcsolatban maradjanak, naprakészek legyen és szórakozhassanak bárhol a világon. A designt leginkább az emberi agyhoz lehetne hasonlítani, amelynek mindkét fele élvezi a saját kapcsolatát a páratlan és zavartalan szolgáltatás érdekében. Az agyhoz hasonlóan a rendszer egyik oldala logikai funkciókat lát el, mint például a SOTA, míg a másik kreatívabb feladatokkal foglalkozik.”

A szinte azonnali indulás érdekében a Pivi Pro saját dedikált áramforrással rendelkezik, így a navigáció azonnal készen áll, amint a sofőr a volán mögé ül, míg a rendelkezésre álló beágyazott alkalmazások – köztük a Spotify, a Deezer és a TuneIn – teljes funkcionalitást nyújtanak akár okostelefonunk nélkül is.

A további online funkciók közé tartozik a Google és a Microsoft Outlook naptárintegráció, amely lehetővé teszi az illesztőprogram számára a munkanaplók megtekintését, és akár a fontos hívások csatlakozását is a kihangosító rendszeren keresztül. Eközben a célállomás időjárás-előrejelzését is megtekinthetjük a navigációs rendszerbe beírt útvonaltól függően.

AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

A Pivi Pro csatlakoztathatóságát a legújabb, beépített dual-sim technológia biztosítja, két LTE modemmel, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy egyszerre több funkciót hajtson végre, például a média streamingjét és a SOTA frissítések letöltését a teljesítmény romlása nélkül. Az élvonalbeli csatlakozás lehetővé teszi, hogy a lefedettségi foltok miatti jelingadozás a felhasználók számára mindössze minimális megszakításokkal járjon, mivel folyamatosan barangol a legerősebb jelért a hálózati szolgáltatók között.

A Pivi Pro információs- és szórakoztató rendszer már elérhető a Jaguar számos modelljében, beleértve az F-PACE, az E-PACE, az I-PACE, az XF és az XE autókat. A Land Rover termékekhez a rendszer elérhető az új Land Rover Discovery, Land Rover Discovery Sport, Range Rover Velar, Range Rover Evoque és Land Rover Defender modellekben.

Kulcsszavak: AUTOBEST, elismerés, Jaguar Land Rover
 
Hatalmas szakmai elismerésében részesült a Peugeot 208 Hatalmas szakmai elismerésében részesült a Peugeot 208 A Duna Autó az év márkakereskedője A Duna Autó az év márkakereskedője Az új Citroën Berlingo nyerte el az Autobest  "Best Buy Car of Europe" 2019 díjat Az új Citroën Berlingo nyerte el az Autobest "Best Buy Car of Europe" 2019 díjat A Fiat új modellje az Autobest legnagyobb kitüntetésében részesült A Fiat új modellje az Autobest legnagyobb kitüntetésében részesült Jaguar Land Rover: tízmilliárdos beruházások maradhatnak el kereskedelmi megállapodás nélkül Jaguar Land Rover: tízmilliárdos beruházások maradhatnak el kereskedelmi megállapodás nélkül
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1