Évszám   Típus   Modell  

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1
A Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot

A Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot

2020. november 24.
November 9-én a Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot. Ezzel a típussal az üzemeltetők gyorsan bővíthetik a kapacitásukat, továbbá nyereséges üzemelést biztosít vonzó árának, kis karbantartási költségeinek és kimagasló megbízhatóságának köszönhetően.

A Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot

Albrecht Neumann, a Siemens Mobility gördülő állománnyal foglalkozó részlegének elnök-vezérigazgatója így nyilatkozott: „A Mireo lehetőséget kínál az üzemeltetőknek arra, hogy rugalmasan reagálhassanak a megváltozó kapacitásigényekre, és gyorsan bővíthessék flottájukat egy rövid kiszállítási idővel elérhető, szabványosított termékkel. Az ügyfeleink számára kínált előnyök a vonzó ár, a kimagasló megbízhatóság és a választható szolgáltatáscsomagok.”

Induljon el, míg a többiek még mindig csak várakoznak! Az új háromkocsis vonat-összeállítás a megrendelés és az üzembe állás közötti időt lerövidíti legfeljebb 18 hónapra. Az értékesítést egy adatlappal végzik, optimális felszereltséggel és rögzített határidőkre. A megbízható részegységek, az átadást megelőző alapos tesztek és a nagyfokú szabványosítás biztosítja, hogy a vonat már az első naptól kezdve megbízhatón üzemeljen. Ez rendkívül életképes alternatívává teszi a Mireo Smart típust a flották korszerűsítéséhez.

A Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot

Alkatrészellátási és karbantartási csomagok, valamint szervizszerződések is igénybe vehetők a vonatokhoz. A háromkocsis Mireo Smart 214 ülést, 21 kerékpártároló helyet, két kerekesszékes területet, a vonat és a pálya közötti kommunikációt, légkondicionálót, internetszolgáltatást, utastájékoztató kijelzőket, a beszállóterületeknél nagy TFT-monitorokat és teljes körű biztonsági megfigyelőrendszert kínál.

 A Mireo Smart a sikeres Mireo alapjaira épül, amelyből a mai napig már több mint 180 vonatra érkezett megrendelés. Az első Mireo vonatok 2020 júniusa óta teljesítenek utasforgalmi szolgálatot a Rajna-völgy hálózatán.

A Siemens Mobility bemutatta az új Mireo Smart vonatot
Kulcsszavak: Mireo, Siemens, vonat
 
A Siemens további tíz villamost szállít Bréma számára A Siemens további tíz villamost szállít Bréma számára Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) további 24 Desiro ML regionális vonatot rendelt a Siemenstől Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) további 24 Desiro ML regionális vonatot rendelt a Siemenstől Mireo - a Siemens új regionális és elővárosi  járműcsaládja Mireo - a Siemens új regionális és elővárosi járműcsaládja A Siemens által gyártott első Thameslink vonat megérkezett Londonba A Siemens által gyártott első Thameslink vonat megérkezett Londonba 122 könnyű vasúti jármű Seattle és a Central Puget Sound terület számára 122 könnyű vasúti jármű Seattle és a Central Puget Sound terület számára
 

Találatok száma: 1 Megjelenítve: 1 - 1
1